ΠΑΟΚ VS Άρης: Τα τατουάζ, το σκουφί και ένα scrub

Παναγιώτα Χαλκιά04 Ιανουαρίου 2023

Τα τατουάζ αποτελούν κομμάτι της προσωπικότητας του ανθρώπου που τα επιλέγει. Άλλοτε είναι έκφραση αγάπης προς την οικογένεια και τη θρησκεία και άλλοτε αποτύπωση πεποιθήσεων και σημαντικών ημερομηνιών. Δεν είναι λίγοι οι παίκτες ΠΑΟΚ και Άρη που έχουν επιλέξει να σχεδιάσουν πάνω στο κορμί τους τα πρόσωπα της αγαπημένων τους προσώπων, τον Ιησού, ένα σταυρό ή διάφορα μηνύματα.

Το μήνυμα του Κοτάρσι και το «λιοντάρι» Μπράντον Τόμας

Δυο τατουάζ έχει πάνω του ο Ντομινίκ Κοτάρσι. Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έχει πάνω του το πορτρέτο μιας γυναίκας και το μήνυμα «See the world though children» στα χέρια του.

O Μπράντον Τόμας έχει μια ιδιαίτερη αγάπη να σχεδιάζει στο σώμα του. Έχει πάνω του πολλά τατουάζ, εκ των οποίων ξεχωρίζουν το λιοντάρι, ο σταυρός στο στήθος, σημαντικές ημερομηνίες για εκείνον, ονόματα και φράσεις, όπως το «σκέψου θετικά» ενώ εντύπωση προκαλεί το δεξί του χέρι που είναι σε μεγάλο ποσοστό είναι μαύρο.

O Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει «χτυπήσει» στο αριστερό του μπράτσο ένα μεγάλο τατουάζ με τη μορφή της κόρης του ενώ εντυπωσιακά είναι τα τατουάζ που κοσμούν το σώμα του Ντόουγκλας Αουγκούστο. Ξεχωρίζουν αυτό στο μπράτσο του με το πρόσωπο του Ιησού και εκείνο του Μίκι Μάους στο χέρι του.

Τα 10 μηνύματα του Γκρέι, ο Μαραντόνα του Ιτούρμπε και οι κύκλοι του Πάλμα

10 ξεχωριστές προσωπικότητες του αφροαμερικανικού κινήματος που έδωσαν τη δική τους μάχη ενάντια στις διακρίσεις και υπερασπίστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα κοσμούν την πλάτη του Άντρέ Γκρέι. Πάνω δεξιά απεικονίζονται οι Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και Μάλκομ Χ ενώ από την άλλη πλευρά, υπάρχει ο Νέλσον Μαντέλα, που πέρασε 27 χρόνια στη φυλακή για τον αγώνα του κατά του απαρτχάιντ και έπειτα, έγινε ο πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος Πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής.

Ο Μοχάμεντ Άλι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Ο κορυφαίος πυγμάχος όλων των εποχών είχε αρνηθεί να αλλάξει θέση στο λεωφορείο (στην εποχή του υπήρχαν διαφορετικά καθίσματα για τους επιβάτες ανάλογα με το χρώμα τους) και έδωσε το έναυσμα για την κατάργηση των διακρίσεων στις ΗΠΑ. Ο Μπομπ Μάρλεϊ να παίζει μπάλα βρίσκεται στα δεξιά ενώ στο κέντρο έχει ζωγραφίσει μέλη του κινήματος των Μαύρων Πανθήρων και τους Τόμι Σμιθ και Τζον Κάρλος που εμφανίστηκαν ξυπόλητοι και με υψωμένες γροθιές στην απονομή των μεταλλίων για τα 200μ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μεξικό το 1968.

Χαμηλά στη μέση βρίσκεται ο Μάρκους Γκρέι, που είναι ο προπομπός του κινήματος της Black Power και ο Χιούι Νιούτον, ο ιδρυτής των Μαύρων Πανθήρων.

Τα τατουάζ είναι ένας τρόπος έκφρασης για τον Χουάν Ιτούρμπε. Στην καρδιά έχει το πρόσωπο του Χριστού με το ακάνθινο στεφάνι. Στην αριστερή του κνήμη έχει τους γονείς του ξαπλωμένους πάνω σε ένα κρεβάτι γεμάτο με τριαντάφυλλα, στην πλάτη ένα λιοντάρι ενώ και δεν θα μπορούσε να λείπει το πρόσωπο του ινδάλματος του, του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Λουίς Πάλμα έχει ένα τατουάζ πάνω του και αυτό απεικονίζει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, που είναι η κορυφαία στιγμή της καριέρας του.


Το σκουφί του Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει συνδέσει το όνομα του με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου, την κατάκτηση του νταμπλ. Έκτοτε, τον ακολουθεί μια ιστορία που συνδυάζει τον σκούφο που φορούσε λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών σε παιχνίδια εκείνης της περιόδου με το θετικό αποτέλεσμα που έπαιρνε η ομάδα. Μάλιστα, ο σκούφος του είχε τεθεί και προς πώληση στην μπουτίκ της ομάδας ενώ και ο ίδιος κάποιες φορές δείχνει να το πιστεύει αφού τον έχουμε δει να το φορά για γούρι.

Πάρντιου: To scrub και τα μαθήματα life coaching

O Άλαν Πάρντιου είναι ένας άνθρωπος που βάζει πάνω από όλους και όλα τη φροντίδα του εαυτού του. Ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή, έχει μια αυστηρή ρουτίνα άσκησης ενώ κάνει και συνεδρίες με life coach για να γίνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του καθημερινά. Προσέχει τον εαυτό του και φροντίζει να είναι πάντα όμορφος και… ενυδατωμένος.

Χρησιμοποιεί ακόμη και scrub σώματος και παγοκύστη για τα πρησμένα μάτια γιατί η εικόνα είναι σημαντικός παράγοντας της καθημερινότητας. Αρέσκεται να βλέπει τον εαυτό του στον καθρέφτη και θα ήθελα στο σπίτι του να υπάρχουν αρκετοί ώστε να διορθώνει πιθανές ατέλειες πριν βγει από εκείνο.

Κάνει μαθήματα life coach ώστε να απαλλαχθεί από ανησυχίες και φόβους. Θέλει το μυαλό του να είναι «καθαρό» και ήρεμο ώστε να μπορεί ψύχραιμα να αντιμετωπίσει κάθε συνθήκη και να μην απογοητεύει τους γύρω του. Η συνεργασία του με τους Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Ζοσέ Μουρίνιο, Μπίλ Γκέιτς του έχει δώσει πολλά εφόδια για το πώς θα διαχειριστεί και θα επιβληθεί στους παίκτες του. Του αρέσει να μιλά μαζί τους και να αναλύει τον καθένα ξεχωριστά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.