ΠΑΟΚ: «Τσεκάρει» την Ευρώπη, το σύστημα κρίνει την ενδεκάδα

Γιώργος Ζαΐρης25 Απριλίου 2021

Τα δυο σημαντικά βήματα τα έκανε ο ΠΑΟΚ και με εμφατικό τρόπο. Κέρδισε Ολυμπιακό και Αρη, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα του και πλέον ετοιμάζεται να κάνει σήμερα (15:00 Metropolis 95,5) και με τον Παναθηναϊκό

Ο Δικέφαλος στοχεύει στην Τούμπα να πάρει ένα ακόμη τρίποντο και ουσιαστικά να «κλειδώσει» το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του Πρωταθλήματος. Παράλληλα θα γνωρίζει λίγες ώρες μετά το τέλος του δικού του αγώνα αν θα είναι μόνος στη 2η θέση, κάτι που είχε καιρό να συμβεί. Το σπουδαιότερο φυσικά κέρδος μαζί με τους τρεις βαθμούς θα είναι πώς θα πορευτεί με άριστη ψυχολογία για τον ημιτελικό της Μεγάλης Πέμπτης με την ΑΕΚ στην Τούμπα όπου δεν θέλει να αρκεστεί στο να υπερασπιστεί το 0-1 του πρώτου αγώνα αλλά να κυριαρχήσει, να κερδίσει και να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της 22ης Μαϊου.

Προστατεύει τον Αντρίγια

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε αποστολή όπως δηλαδή είχε κάνει και στο ματς με τον Αρη. Μένει να φανεί αν στην 20άδα θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αλλά όπως όλα δείχνουν αναμένεται να τον προστατέψει αφενός διότι είναι επιβαρυμένος και αφετέρου διότι ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Το καλό είναι πως οι εξετάσεις για τον Covid ήταν αρνητικές αλλά ο Σέρβος παρέμενε και χθες εμπύρετος και κλινήρης. Επομένως ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει να τον έχει έτοιμο για το ματς με την ΑΕΚ.

Το σύστημα «κρίνει» τα πρόσωπα

Ο Γκαρσία σήμερα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κρέσπο και ο αντικαταστάτης του στην ενδεκάδα θα κριθεί από το σύστημα. Αν επιλέξει ξανά την 3άδα στους στόπερ τότε ο Μιχαηλίδης θα πάρει τη θέση στα αριστερά, με τον Ινγκασον που είναι πλέον έτοιμος να είναι στο κέντρο και ο Βιεϊρίνια δεξιά. Μπροστά αναμένεται να παραμείνουν οι Σβαμπ, Αουγκούστο, στα άκρα οι Μπάμπα, Σοάρες και στην επίθεση ο Ελ Καντουρί με τον Σφιντέρσκι και την άλλη θέση να διεκδικεί ο Μουργκ με τον Χρήστο Τζόλη. Στο σενάριο με τετράδα πίσω (πάντα ο Πασχαλάκης ακλόνητος κάτω από τα δοκάρια), ο Σοάρες με τον Μπάμπα θα είναι στα άκρα, ο Ινγκασον με τον Μιχαηλίδη στο κέντρο της άμυνας. Ο Σβαμπ με τον Αουγκούστο στα χαφ, ο Τζόλης και ο Μουργκ στα άκρα και ο Σφιντέρσκι στην κορυφή με τον Ελ Καντουρί σε ρόλο δεκαριού. Θυμίζουμε πως εκτός του Κρέσπο δεν είναι διαθέσιμος ο τιμωρημένος Ουάρντα και οι ανέτοιμοι Καγκάβα, Περέιρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.