ΠΑΟΚ: Το πλάνο, οι επαφές, η ενίσχυση και ο τεχνικός διευθυντής από την... Ιβηρική

Metrosport Team03 Ιουνίου 2021

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Γιώργος Ζαΐρης

Το πλάνο της νέας σεζόν, οι επαφές που θα εντατικοποιηθούν, η κατάκτηση τίτλων με τον Δικέφαλο και η ενίσχυση της ομάδας, αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες για τον Ρουμάνο τεχνικό. 

Όπως είχαμε αναφέρει στο αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport, ο Λουτσέσκου έχει πλήρη γνώση του έμψυχου υλικού του ΠΑΟΚ (από τον νεότερο έως τον μεγαλύτερο ηλικιακά ποδοσφαιριστή), έχει συζητήσει με τον Σαββίδη όλες τις βασικές παραμέτρους για την διαμόρφωση του νέου ρόστερ και σταδιακά θα δώσει τις εισηγήσεις του. Οι επαφές με την οικογένεια Σαββίδη, τον Ιβάν και τον Γιώργο θα είναι εντατικές. Ο Λουτσέσκου, σύμφωνα με την ανεπίσημη ενημέρωση που δόθηκε, θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι το Σάββατο, στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Βουκουρέστι μαζί με την συζυγό του Άννα και θα γυρίσει άμεσα στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους συνεργάτες του. 

Αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσει, είναι το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας, καθώς από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει στον τρίτο προκριματικό γύρο της νεοσύστατης διοργάνωσης, θα δώσει τον πρώτο του αγώνα στις 5 Αυγούστου και όχι στις 22 Ιουλίου όπως ήταν αρχικά γνωστό. Στα μεταγραφικά, οι προθέσεις του Ρουμάνου τεχνικού, είναι να ενισχυθεί η ομάδα στα άκρα, με δύο φουλ – μπακ παίκτες, στη μεσαία γραμμή, στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή.

Αθλητικός διευθυντής από την Ιβηρική

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Μ» το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξετάζεται η περίπτωση ενός αθλητικού διευθυντή που προέρχεται από την Ιβηρική. Έχει γίνει ήδη η συλλογή στοιχείων, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ έχουν αποτανθεί σε ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα και άμεσα θα γίνει γνωστό, εάν ο ΠΑΟΚ καταλήξει στο συγκεκριμένο πρόσωπο. Την τελική απόφαση θα λάβει ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ ξεκάθαρη είναι και η άποψη του Λουτσέσκου, ο οποίος θέλει να συνεργαστεί με ένα αθλητικό διευθυντή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.