ΠΑΟΚ: Το Park Hotel και οι προετοιμασίες

Metrosport Team06 Απριλίου 2020

Η Ολλανδία είναι μια από τις χώρες που μετρά καθημερινά αρκετές απώλειες στη μάχη κατά της πανδημίας. Κυρίως στα αστικά κέντρα. Στις περιοχές όμως που δεν είναι πυκνοκατοικημένες τα πράγματα είναι διαφορετικά χωρίς αυτό να σημαίνει πως και εκεί τα μέτρα δεν είναι αυξημένα. Μια από αυτές τις περιοχές είναι και το Χορστ. Εκεί δηλαδή που τα τελευταία χρόνια ο Δικέφαλος κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ή ένα μέρος από αυτό.

Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρόσφατα ενημέρωσε πως ήρθε σε επαφή με τους επιτελείς του Park Hotel, εκεί δηλαδή που η ομάδα φιλοξενείται κάνοντας τις προπονήσεις της σε ένα άρτιο αθλητικό κέντρο που είναι ανάμεσα στο δάσος και στη λίμνη που υπάρχει μπροστά στο ξενοδοχείο. Ο ΠΑΟΚ έχει ενημερώσει πως έκανε μια σχετική προκράτηση για τον Ιούλιο. Φυσικά από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και όλα είναι στον αέρα.

Αν μάλιστα αποφασιστεί τελικά πως η σεζόν πρέπει να τελειώσει έστω και αν χρειαστεί να παιχθεί ποδόσφαιρο και τον Ιούλιο, είναι δεδομένο πως το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα προσαρμοστεί. Αν όμως αποφασιστεί στην επόμενη τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος πως δεν υπάρχουν περιθώρια να παιχθεί ποδόσφαιρο, είναι προφανές πως ο ΠΑΟΚ τον Ιούλιο θα θελήσει να βρεθεί στην Ολλανδία, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και θα έχουμε μείωση των κρουσμάτων και της πανδημίας.

Αυτή τη στιγμή το ξενοδοχείο που φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ τα τελευταία καλοκαίρια λειτουργεί κανονικά και μάλιστα έχουν βρει και την ευκαιρία να βελτιώσουν τις παροχές στους πελάτες τους δημιουργώντας και εξωτερική σάουνα όπως μπορείτε να δείτε και στη σχετική ένθετη φωτογραφία. Παράλληλα ενημέρωσαν τους πελάτες τους πως το ξενοδοχείο τους πήρε μια υψηλή βαθμολογία για τις παροχές του μέσα από σχετική ψηφοφορία που έγινε διαδικτυακά από επισκέπτες σε ιστοσελίδα που διαφημίζει ξενοδοχεία και παράλληλα συγκεντρώνει βαθμολογίες του κάθε επισκέπτη.

Να θυμίσουμε πως στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο ο ΠΑΟΚ έχει αποκλειστικά στη διάθεση του, τον κάτω όροφο τον οποίο διαμορφώνει κάθε φορά σε ένα μικρό προπονητικό κέντρο μεταφέροντας αρκετά μηχανήματα από τη Νέα Μεσημβρία. Ο Δικέφαλος κάνει προπονήσεις στα δυο από τα τρία γήπεδα που είναι σε άριστη κατάσταση. Για αυτό και πλέον δεν έχει λόγο να «ψαχθεί» και για άλλο προπονητικό κέντρο στην Ολλανδία. Για παράδειγμα πέρσι έκανε το πρώτο μέρος στο Απελντοορν, όπου οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έμειναν ευχαριστημένοι καθώς οι αγωνιστικοί χώροι ήταν προβληματικοί κάτι για το οποίο είχαν κάνει παράπονα και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

* Από την έντυπη έκδοση της «Μ»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.