ΠΑΟΚ: Την πάτησαν με την καταγγελία!

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2022

Αρθρογραφεί ο Θάνος Μπούζας

Θα είναι ο ΠΑΟΚ έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινά στα τέλη Δεκεμβρίου; Είναι μια ερώτηση που πολλοί θα την χαρακτήριζαν του «ενός εκατομμυρίου» μιας και η παρουσία του εξαρτάται από πολυποίκιλους – αστάθμητους παράγοντες και εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι η λιγότερο προβλέψιμη ομάδα. Κατ’ αρχήν πρόκειται για νέο πρωτάθλημα. Όχι βέβαια από βαθμολογικής άποψης αλλά από το γεγονός ότι μεσολαβεί το διάστημα ενός σχεδόν μήνα όπου όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να καλύψουν τις αδυναμίες τους και να αναπληρώσουν παίκτες που είτε δεν μπόρεσαν να αποδείξουν την αξία τους είτε είναι εκτός λόγω σημαντικών τραυματισμών. 

Επίσης το διάστημα αυτό είναι ικανό τόσο για αποθεραπεία μέσα στην προπόνηση , ώστε οι παίκτες να παρουσιαστούν πιο «φρέσκοι» αλλά και να μπορέσουν οι προπονητές να αναπτύξουν τους διάφορους αυτοματισμούς που θέλουν σε μεγαλύτερο βαθμό. Όμως για τον ΠΑΟΚ δυστυχώς προκύπτουν κι άλλα εξωαγωνιστικά θέματα όπως αυτό της πρεμούρας της επιτροπής και δη του προέδρου της -αφού μόνο αυτός υπέγραψε την κλίση- όχι μόνο να υιοθετήσει μια ανώνυμη καταγγελία αλλά να καλέσει τον ΠΑΟΚ σε απολογία με σκοπό να του αφαιρέσει βαθμούς. Για όσους δε θυμούνται η ανάλογη κλίση για πολυιδιοκτησία έγινε λίγο αργότερα μέσα στο πρωτάθλημα και ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν ένα πόντο από την κορυφή.

Τότε οι περισσότεροι είχαν βγάλει γρήγορα το συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να έχει κάποια συνέπεια και θα περάσει πολύ γρήγορα τον μικρό σκόπελο- όπως τον θεωρούσαν-. Όμως αποδείχθηκε ότι όταν η εξουσία είναι ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη μπορεί να κάνει θαύματα. Και ένα από αυτό ήταν να σύρει τον ΠΑΟΚ με λανθασμένες, παράτυπες έως παράνομες αποφάσεις σε έναν δικαστικό αγώνα που στοίχισε στον ΠΑΟΚ και αγωνιστικά. Φέτος ο ΠΑΟΚ όχι μόνο γνωρίζει αλλά έχει και το χρόνο μπροστά του ώστε να θωρακίσει την ομάδα. Αυτή η πρόκληση πρέπει να απαντηθεί από τον πρόεδρο με αγωνιστική ενίσχυση. Δε θέλει πολλά πράγματα η ομάδα για να βρεθεί στο πρώτο επίπεδο. Έναν-δυο απόλυτα έτοιμους και ικανούς παίκτες χρειάζεται. 

Όσο αφορά την καταγγελία σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να είναι περισσότερο θωρακισμένος και να καταγγέλλει νυχθημερόν την επιτροπή για παράβαση καθήκοντος διότι και κατά δική της ομολογία αλλά και κατά γενική ομολογία έχει παρανομήσει όχι μόνο στους φακέλους της super league 2 αλλά και σε πλείστες περιπτώσεις που αφορούν κυρίως μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού που έχουν από μέρους της λάβει αμνηστία. Αυτό δεν το έκανε ο ΠΑΟΚ και η επιτροπή έχοντας την αμέριστη υποστήριξη του υπουργού Ολυμπιακού και οικογένειας Μπ….., Αυγενάκη αλλά και την προστασία που τους δίδει από πιθανές διώξεις. Βέβαια όλα έχουν ένα όριο και δε πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν και έντιμοι δικαστές που θα εφαρμόσουν το νόμο. 

Συνοπτικά ο ΠΑΟΚ και κυρίως ο πρόεδρός του Ιβάν Σαββίδης πρέπει να πάρουν άμεσα τη μεγάλη απόφαση ώστε η ομάδα να ενισχυθεί άμεσα. Οι παίκτες να ενσωματωθούν το συντομότερο δυνατό και από κει και πέρα θεωρούμε ότι αυτή τη φορά η ατζέντα που θέλησε να αλλάξει ο Ολυμπιακός και να την πάει στον ΠΑΟΚ μετά τον καυγά του Μαρινάκη με την κυβέρνηση θα είναι κενή και ως ενέργεια θα γυρίσει μπούμερανγκ και θα χτυπήσει την παντελώς αναξιόπιστη ομάδα του Πειραιά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.