ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Βιεϊρίνια - Τι μπορεί να αλλάξει στα πλάνα του Λουτσέσκου

Metrosport Team11 Οκτωβρίου 2022

Εκτός δράσης για 3 εβδομάδες τουλάχιστον θα μείνει ο Αντρέ Βιεϊρίνια, καθώς ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υπέστη θλάση β' βαθμού στον αριστερό δικέφαλο στην αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» με αντίπαλο τον Λεβαδειακό την Κυριακή (9/10).

Ο έμπειρος Πορτογάλος αγωνίστηκε για 11 λεπτά στην εκτός έδρας ισοπαλία του ΠΑΟΚ και έπειτα ζήτησε να αποχωρήσει καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις με τη μαγνητική να δείχνει πως ο αρχηγός θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, τον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ, ενώ μένει να φανεί αν θα προλάβει να επιστρέψει στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο τραυματισμός του Αντελίνο Βιεϊρίνια, προστίθεται στα προβλήματα που έχει ήδη ο ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό απουσιάζει και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ενώ σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια θα απουσιάσει και ο Γιασμίν Κούρτιτς.

Το γεγονός πως ο Πορτογάλος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ενδέχεται να επαναφέρει στο προσκήνιο τον συμπατριώτη του Ράφα Σοάρες που τελευταία φορά αγωνίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.