ΠΑΟΚ: Θεραπεία στην άμυνα και ενίσχυση με δύο παίκτες στις μεταγραφές

Metrosport Team06 Νοεμβρίου 2021

Ρεπορτάζ: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαΐρης

Ήταν σκασμένος για τα φτηνά γκολ που δέχεται η ομάδα του, αλλά παράλληλα και πεισμωμένος ότι θα βρει τις λύσεις για να “σφίξει” η άμυνα και χθες αυτό το πείσμα φάνηκε περισσότερο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες άρχισαν ήδη να κάνουν focus στο ανασταλτικό κομμάτι και πώς θα βελτιωθεί, την ώρα που ήδη το τμήμα σκάουτινκ έχει ετοιμάσει λίστες από τις οποίες ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα επιλέξει τους παίκτες που θα έρθουν για την ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο στη θέση του δεκαριού και του δεξιού μπακ.

Ας τα δούμε αναλυτικά. Ο Λουτσέσκου είχε αναλύσεις τις σκέψεις του για το αμυντικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ από το βράδυ της Πέμπτης. «Δεν είναι δίκαιο να μιλήσω για προσωπικότητες, έχουμε μέσα στην ομάδα. Είναι θέμα δουλειάς και στο φινάλε θέμα δικής μου ευθύνης. Είμαι ο προπονητής και ο υπεύθυνος να δώσω την αποφασιστικότητα και την πνευματική ηρεμία στους παίκτες για να αξιολογούν σωστά τις καταστάσεις. Αν ήταν θέμα ενός παίκτη που έκανε συνεχόμενα λάθη τότε θα μιλούσαμε για προσωπικότητα, αλλά εδώ στο πρωτάθλημα να δεχόμαστε δέκα γκολ που εμπλέκονται διαφορετικοί παίκτες, τότε είναι θέμα δουλειάς. Ίσως να έχω ασκήσει κι εγώ μεγαλύτερη πίεση στους παίκτες για τους στόχους, ίσως έπρεπε να έχω διαφορετική προσέγγιση στο πώς θα χτίσουμε μία σωστή νοοτροπία», είπε στη συνέντευξη Τύπου φανερώνοντας πώς θα κινηθεί: δουλειά μέσα στο γήπεδο για να υπάρχει καλύτερη συνεννόηση στους αγώνες (ο Μιχάι παραδέχθηκε το πρόβλημα) και έμφαση στην ψυχολογική προσέγγιση. 

Ο 52χρονος τεχνικός θα δοκιμάσει α προσεγγίσει αλλιώς τους παίκτες του, για τους βοηθήσει να εμφανιστούν πιο συγκεντρωμένοι. Όπως, έλεγε στους στενούς συνεργάτες του “θα την βρούμε την λύση”, καθώς θεωρεί ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Και υπό αυτό το πρίσμα, το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι το πρώτο τεστ προόδου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.