ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Κουλιεράκη, ανοίγει κι άλλο τις επιλογές και θέλει νέα νίκη

Κώστας Πετρωτός10 Νοεμβρίου 2022

O ΠΑΟΚ δεν θέλει να αποτελέσει και πάλι παρένθεση μία νίκης του στο Πρωτάθλημα. Επιβλήθηκε του ΠΑΣ στην Τούμπα και θέλει να δώσει συνέχεια το βράδυ (21:30, Live metrosport.gr, Metropolis 95.5, Cosmote Sport 1) στη Νίκαια, με νίκη επί του Ιωνικού. Μία έδρα στην οποία πέρυσι ηττήθηκε και αυτό δεν το ξεχνά κανείς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όμως, ξέρει ότι τρία ματς σε μία εβδομάδα απαιτούν διαχείριση και γι' αυτό δείχνει διάθεση να ανοίξει τις επιλογές του για την ενδεκάδα και συνολικά τον χρόνο συμμετoχής που θα δώσει.

Η περίπτωση του Κουλιεράκη είναι η πλέον χαρακτηριστική. Ο Χανιώτης αμυντικός προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής για λόγους αποφόρτισης, όπως ανέφερε το σχετικό δελτίο Τύπου της ΠΑΕ και το πιθανότερο είναι στο συγκεκριμένο ματς ο Λουτσέσκου να χρησιμοποιήσει ως παρτενέρ του Ίνγκασον τον Νάσμπεργκ.

Αυτό που τον προβληματίζει είναι τα τρία ματς σε μία εβδομάδα και γι’ αυτό σκέφτεται να τον αφήσει εκτός. Παρόμοιες σκέψεις γίνονται και για το δίδυμο Ολιβέιρα-Μπράντον, ίσως όμως η αλλαγή στην συγκεκριμένη περίπτωση γίνει στο ματς με τον Βόλο την Κυριακή. Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο ρόλος του Ισπανού θα είναι πιο ενεργός από εδώ και στο εξής.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ζητά εγρήγορση από τους παίκτες και φαίνεται ότι έχει ήδη σχηματίσει στο μυαλό του πλάνο (για τις υπόλοιπες θέσεις). Μπροστά από τον Κοτάρσκι θα είναι ο Ινγκασον (όπως γράψαμε μάλλον με τον Νάσμπεργκ), αριστερά ο Ράφα και δεξιά ο Σάστρε. Ο Σβαμπ (με δεδομένο ότι ο Κούρτιτς, μαζί με Τσαούση και Νάρεϊ, έτρεξαν στο γήπεδο και συνέχισαν με πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο), θα είναι δίπλα στον Ντάντας και μένει να φανει αν θα επιλεγεί και πάλι ο Ελ Καντουρί ή ο Ντόουγκλας. Αντρίγια και Κωνσταντέλιας λογικά θα είναι στα άκρα και ο Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το αποψινό παιχνίδι...

Στην αποστολή που ταξίδεψε για την Αθήνα δεν συμπεριλήφθηκε ο Γιάσμιν Κούρτιτς όπως και οι Τσαούσης, Νάρεϊ, Βιεϊρίνια που έκαναν χθες ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Λύρατζης που συνέχισε τη θεραπεία και το πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Έτσι σε αυτήν βρίσκονται οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Παναγιώτου, Κάργας, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα, Μπράντον, Ολιβέιρα, Ρικάρντο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.