ΠΑΟΚ: Βρίσκει απάντηση το ερωτηματικό Ζίβκοβιτς πριν την ΑΕΚ

Metrosport Team29 Οκτωβρίου 2022

Ο Δικέφαλος του Βορρά ετοιμάζεται για την παρθενική του επίσκεψη στην OPAP Arena, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ωστόσο να μην ξέρει με βεβαιότητα πως θα παρατάξει το «ασπρόμαυρο» σύνολο. Και αυτό γιατί μέχρι τελευταία στιγμή τα δεδομένα αλλάζουν. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι περιπτώσεις των Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ενώ, λοιπόν, ο Σέρβος φαινόταν πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, κάτι το οποίο ήταν εξαιρετικά αμφίβολο για τον Μαροκινό, τα δεδομένα έκαναν... τράμπα! Ο τελευταίος προπονήθηκε χθες με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που εξέπληξε θετικά τον Ρουμάνο, όμως ο Ζίβκοβιτς, παραμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ερωτηματικό, συνεχίζοντας την θεραπεία στο νύχι του ποδιού του.

Όλα αυτά οδηγούν φέρνουν πιο έντονα μπροστά τον Κωνσταντέλια δεδομένου ότι ο Μπίσεσβαρ είναι φανερά μακριά από τον καλό εαυτό του και σίγουρα ένα 90λεπτο, πολύ περισσότερο σε ματς αυτών των απαιτήσεων. Όσον αφορά τα πλάγια της άμυνας που υπήρξε πρόβλημα με τους τραυματισμούς του Λύρατζη και του Τσαούση υπολογίζονται ο Σάστρε και ο Ράφα Σοάρες, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.