ΠΑΟΚ: Τελική επίθεση για φορ, εξτρέμ, μπακ

Γιώργος Καστάνης16 Αυγούστου 2021

Κρίσιμες θεωρούνται οι ημέρες που διανύουμε για τον ΠΑΟΚ, όσον αφορά τον τομέα της ενίσχυσης σε καθοριστικές θέσεις και ενώ η ομάδα προετοιμάζεται για το επόμενο ευρωπαϊκό της παιχνίδι με αντίπαλο την Ριέκα στην Τούμπα, το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης.

Επαφές έγιναν το διήμερο που προηγήθηκε, ήταν σε πιο χαλαρό ρυθμό, όμως από σήμερα θα ενταθούν για να ξεκαθαρίσουν μία προς μία, οι υποθέσεις. Η τελική επίθεση αφορά την απόκτηση ενός φορ, στην θέση του τραυματία Ολιβέϊρα. Ενός εξτρέμ που θα ενισχύσει την ομάδα στη συγκεκριμένη θέση και ενός αριστερού οπισθοφύλακα.

Στην θέση του αριστερού εξτρέμ, πρώτη επιλογή αποτελεί ο 29χρονος Σουηδός Βίκτορ Κλάεσον που ανήκει στην Κράσνονταρ, μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα ο Κλάεσον επαιξε χθες βασικός στην αναμέτρηση της Κράσνονταρ με την Αρσεναλ Τούλα και έδωσε ασίστ για το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Για τον Κλάεσον οι πληροφορίες που συγκεντρώσαμε αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ τον δελεάζει με ένα ποσό που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως, ενώ ο Σουηδός καλοβλέπει την προοπτική του Δικεφαλου. Το ζητούμενο είναι πως θα προχωρήσει η αγορά των δικαιωμάτων του Κλάεσον. Με ένα ποσό της τάξεως του ενάμιση εκατομμυρίου ευρώ στην Κράσνονταρ, αναμένεται να ξεκλειδώσει η υπόθεση. Από τον ΠΑΟΚ έλεγαν πως η περίπτωση αυτή είναι προχωρημένη.

Στην επίθεση όπως είχαμε αναφέρει στο αναλυτικό ρεπορτάζ, ο Ακπομ θέλει ΠΑΟΚ. Όμως πρέπει να συμβαδίσουν οι οικονομικές του απαιτήσεις, με τα χρήματα που θέλει να του δώσει ο ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου είναι θετικός στην προοπτική της επιστροφής του Ακπομ, όμως η οικονομική διαπραγμάτευση θα κρίνει τις τελικές εξελίξεις.

Ο Άκπομ (1,83 μ.) φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ για δύο χρόνια και κατέκτησε το νταμπλ. O 25χρονος Αγγλονιγηριανός πωλήθηκε το Σεπτέμβριο του 2020 στη Μίντλεσμπρο έναντι του ποσού των τριών εκατομμυρίων ευρώ. Την περασμένη σεζόν σκόραρε 5 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ σε 38 ματς στην Championship.

Στο προσκήνιο για την κορυφή της επίθεσης βρίσκεται και ο Πέταρ Μούσα που ανήκει στη Σλάβια Πράγας. Ο 23χρονος Κροάτης (1,90 μ.) αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, φορώντας τη φανέλα της Ουνιόν Βερολίνου με τη μορφή δανεισμού από την ομάδα της τσεχικής πρωτεύουσας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ίντερ Ζάπρεσιτς και το 2017 τον απέκτησε η Σλάβια. Αγωνίστηκε κατά σειρά δανεικός σε Βικτόρια Ζίζκοβ και Σλόβαν Λίμπερετς. Την περασμένη σεζόν σκόραρε 4 γκολ σε 14 ματς στο τσεχικό πρωτάθλημα, ενώ είχε 1 γκολ και 3 ασίστ σε 14 συμμετοχές στο γερμανικό.

Και πάλι Μπάμπα στο προσκήνιο

Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες, ο Ραχμάν Μπάμπα επανέρχεται στο προσκήνιο για το αριστερό άκρο της άμυνας, μετά την κωλυσιεργεία που είχε παρατηρηθεί τα τελευταία 24ωρα. Η Τσέλσι έχει πει το ναι για τον δανεισμό του Μπάμπα και απέμεναν να ολοκληρωθούν οι επαφές με τον παίκτη. Για το αριστερό άκρο της άμυνας, παίζει δυνατά και το όνομα του Γιαν Μπορίλ, του Τσέχου αμυντικού της Σλάβια, για τον οποίο είναι θετικός ο Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.