ΠΑΟΚ: «Τελειώνει» και του αριστερού οπισθοφύλακα

Γιώργος Καστάνης18 Ιουλίου 2021

Με τον Γιασμίν Κούρτιτς, τον 32χρονο Σλοβένο μέσο, ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί στην μεσαία γραμμή όπως ήθελε ο Λουτσέσκου, όμως πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στην απόκτηση ενός αριστερού μπακ που θα έχει την ευχέρεια να καλύπτει με άνεση όλη την πτέρυγα.

Οι εξελίξεις «τρέχουν» και σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες της σημερινής Metrosport, ήδη έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις με τον παίκτη που αποτελεί τον «εκλεκτό» για την ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση. Μάλιστα οι επαφές είναι προχωρημένες, ο ΠΑΟΚ περιμένει το τελικό Ο.Κ. από τον παίκτη και πολύ σύντομα, ίσως και μέσα στα επόμενα 24ωρα να σημειωθεί θετική εξέλιξη επί του θέματος. Βάσει των πληροφοριών που συλλέξαμε, η προσπάθεια των επιτελών του ΠΑΟΚ που συνεργάζονται με τον Λουτσέσκου προς αυτή την κατεύθυνση, είναι αφενός να επέλθει συμφωνία και αφετέρου να ταξιδέψει ο παίκτης το συντομότερο δυνατό με προορισμό την Ολλανδία, προκειμένου να ενταχθεί, έστω και για λίγες ημέρες στο πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας. Ο Λουτσέσκου, θεωρεί πολύ σημαντικό το γεγονός να είναι παρών στην Ολλανδία και ένας ακόμη παίκτης, για να μπορέσει να δουλέψει μαζί του, να του περάσει τα «θέλω» του και τις βασικές αρχές της φιλοσοφίας του και εν τέλει να ισχυροποιήσει την ομάδα σε αυτή την θέση. Θυμίζουμε πως αυτή την χρονική περίοδο, ο Λουτσέσκου υπολογίζει στον Βιείρίνια κυρίως, ενώ σε δεύτερο ρόλο έχει τον Περέιρα. Όμως ο Νορβηγός άσος δεν έχει πείσει ακόμη με τις επιδόσεις του στα φιλικά παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε (με την Αιντχόφεν και την Σαρλερουά) και για αυτό τον λόγο ζητά ο Λουτσέσκου ένα παίκτη ακόμη που θα κάνει την διαφορά.

Όπως είχε αναφέρει η Metrosport στο αναλυτικό της ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, έχουν προσδιοριστεί συγκεκριμένοι παίκτες για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Από αυτή την λίστα, ξεχώρισε ένας, που αποτελεί τον «εκλεκτό» για την ενίσχυση της ομάδας. Μέχρι χθες, δεν είχε διαρρεύσει το όνομα του, το οποίο κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό οι επιτελεις του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως για τον Ραχμάν Μπάμπα υπήρξε μία διάθεση από τον ΠΑΟΚ, το προηγούμενο διάστημα, να τον περιμένουν. Όμως μετά από αναλυτική συνεργασία του Λουτσέσκου με τους εκπροσώπους της διοίκησης, αποφασίστηκε να μην περιμένει άλλο ο ΠΑΟΚ τον Γκανέζο αμυντικό και να στραφεί σε άλλη περίπτωση, για την ενίσχυσή του.

Σε άμεση προτεραιότητα λοιπόν έχει τεθεί η απόκτηση του αριστερού μπακ και αυτό το θέμα εκτιμάται πως θα παρουσιάσει εξέλιξη τα επόμενα 24ωρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.