ΠΑΟΚ: Ταξιδεύει στο Περιστέρι με σχεδόν γεμάτη φαρέτρα ο Λουτσέσκου

Metrosport Team26 Δεκεμβρίου 2022

 0 ΠΑΟΚ ήταν από τους λίγους «τυχερούς» του BIG-5 που κατάφεραν να κάνουν restart με νίκη, στοχεύοντας ήδη στο χτίσιμο ενός θετικού σερί. Για να κλείσει λοιπόν κι άλλο η ψαλίδα, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου προετοιμάζονται πυρετωδώς για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (28/12 20:00).

Ο Ρουμάνος δεν έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του ούτε καν τα Χριστούγεννα , ανανεώνοντας το ραντεβού τους για ακόμη μια προπόνηση σήμερα  (10:30) στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, καθώς τα απανωτά παιχνίδια και τα στενά χρονικά όρια για την προετοιμασία δεν αφήνουν πολλά περιθώρια.

Όσον αφορά τη φαρέτρα του, σε πρώτη φάση, οι εξετάσεις του Ομάρ Ελ Καντουρί έδειξαν πως έχει οστικό οίδημα στην πτέρνα και για την ώρα κάνει θεραπεία, ενώ η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες, ενώ από την άλλη ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Το ευχάριστο για τον Λουτσέσκου, είναι πως όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεσή του και τόσο σήμερα, όσο κι αύριο αναμένεται να φανερώσει τις σκέψεις του, αναφορικά με το σχήμα που θα παρατάξει στο παιχνίδι της Τετάρτης στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.