ΠΑΟΚ: Τα «θέλω», το ρόστερ και το… κερασάκι στην τούρτα

Metrosport Team25 Ιουνίου 2021

Γράφουν: Γιώργος Καστάνης – Γιώργος Ζαΐρης

Παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες κάθε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος. Τις περισσότερες όμως, όχι στο ξεκινημά της, αλλά από τα μέσα έως το φινάλε της. Χρόνια ολόκληρα το βλέπουμε το «έργο», η εκτίμηση είναι πως θα το βρούμε μπροστά μας. Το ιδανικότερο, είναι για μία ομάδα να έχει συμπληρωμένο το ρόστερ της, σε ποσοστό 100% πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Πρακτικά όμως αυτό δεν συμβαίνει στην Ελλάδα. Στον ΠΑΟΚ η επιθυμία του Λουτσέσκου, που βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Γιώργο Σαββίδη, είναι να αποκτηθούν δύο – τρείς παίκτες μέχρι να ταξιδέψει η ομάδα στην Ολλανδία. Με λίγα λόγια, το ρόστερ να έχει διαμορφωθεί, στο υψηλότερο ποσοστό του. Όμως, πάντα, υπάρχουν και οι «παράγοντες» που δεν μπορούν να προβλεφθούν, ευθύς εξαρχής. Τι θα συμβεί, εάν έρθει μία δελεαστική πρόταση για βασικό παίκτη και αποφασιστεί να πουληθεί; Θεωρητικό μεν το ερώτημα, αλλά υφίσταται, για να μην κρυβόμαστε πισω από το δάκτυλό μας.

Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες με παίκτες πρωτοκλασάτους, που «κλείνουν» την τελευταία στιγμή. Είναι αυτό που λέμε, πως αποτελούν το… «κερασάκι στην τούρτα». Σας θυμίζω, πως ο Βιεϊρίνια αποκτήθηκε στα τέλη Αυγούστου το 2017. Και ο Μαουρίσιο το ίδιο. Και δεν ήταν οι μόνοι. Μπορεί ένας παίκτης να έχει κάνει «κλικ» στον ΠΑΟΚ, να μην θέλει να δαπανήσει μεγαλύτερο ποσό αυτή την περίοδο για να τον αποκτήσει και να περιμένει έως το τέλος. Το έργο το έχουμε δεί, επομένως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε πως θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο. Η μεταγραφική περίοδος έχει δρόμο. Το σημαντικό όμως είναι να έρθουν ποιοτικοί παίκτες που θα προσθέσουν ισχύ στο ρόστερ της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.