ΠΑΟΚ: Τα λόγια είναι περιττά, ώρα για πράξεις!

Metrosport Team13 Απριλίου 2021

Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να αναλύσει τα λάθη του, να μάθει από αυτά, να διορθώσει παραλείψεις και αδυναμίες και να πάρει σημαντικές αποφάσεις ώστε την επόμενη σεζόν να γίνει ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα.

Αλλά όταν αυτά που προαναφέραμε θα πρέπει να γίνουν μετά τις 22 Μαϊου, μετά τον τελικό δηλαδή του Κυπέλλου. Γιατί τώρα, σήμερα, αυτή τη στιγμή ένα πράγμα επείγει: ο ΠΑΟΚ να βρει τον τρόπο να κερδίσει τα ματς που έχει μπροστά του. «Οι τελικοί κερδίζονται, δεν παίζονται» έχει πει ο Γκαρσίακαι αυτή είναι η αλήθεια. Και μπροστά του μέσα σε δέκα μέρες έχει τέσσερις τελικούς. Πρέπει να κερδίσει τον Ολυμπιακό, πρέπει να κερδίσει τον Αρη, πρέπει να κερδίσει τον Παναθηναϊκόκαι πρέπει να σφραγίσει την πρόκριση στον τελικό υποδεχόμενος την ΑΕΚκαι έχοντας το 0-1 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει βρει τα πατήματα του, μπορεί να κάνει ένα βήμα μπροστά και δυο πίσω αλλά είναι ξεκάθαρο ότι εδώ που έχουμε φτάσει, τώρα που κρίνονται όλα, τώρα που το αυτονόητο έχει γίνει στόχος (δηλαδή το ευρωπαϊκό εισιτήριο) οι αναλύσεις, τα ευχολόγια και οι παραινέσεις περισσεύουν.

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία οφείλουν να τα δώσουν όλα, να κάνουν κατάθεση ψυχής και να παρουσιάσουν ποδοσφαιρική λογική ώστε να φέρουν νίκες στο Πρωτάθλημα και πρόκριση στον τελικό. Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να υπάρχει ακόμη και αν βιώσει φέτος μια απόλυτα καταστροφική χρονιά. Αλλά το ζητούμενο είναι άπαντες έστω και αυτή την ύστατη στιγμή να νιώσουν από ΠΑΟΚ, να βρουν τον τρόπο να το βγάλουν αυτό στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό ζητά ο κόσμος εδώ και καιρό, δεν το βλέπει δυστυχώς αλλά περιμένει να μιλήσει το ποδοσφαιρικό φιλότιμο και ο εγωισμός. Η ομάδα άρχισε χθες την προετοιμασία της για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό και οι Βαρέλα, Νινούα και Περέιρα συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.