ΠΑΟΚ: Τα επτά πακέτα «γκολ+ασίστ» του Μπίσεσβαρ

Γιώργος Πετρίδης14 Αυγούστου 2021

Δεδομένου ότι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ, αυτός που τα σημειώνει αλλά και αυτός που τα δημιουργεί κερδίζουν εξ ορισμού τον χαρακτηρισμό του πρωταγωνιστή. Αυτός αποδόθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που είχε στη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μποέμιανς συμμετοχή και στα δύο τέρματα του Δικεφάλου, δημιουργώντας το πρώτο και σημειώνοντας το δεύτερο.

Ο Σουριναμέζος «αρτίστας» μετά την περσινή, χαμένη ουσιαστικά χρονιά όταν χρειάστηκε να αποχωρήσει για να παίξει στον Απόλλωνα Λεμεσού, έκανε τη διαφορά προχθες για τον ΠΑΟΚ και επιπρόσθετα έφτασε για έβδομη φορά στην καριέρα του με τα ασπρόμαυρα, στο… πακέτο «γκολ+ασίστ» στο ίδιο παιχνίδι.

Ο Μπίσεσβαρ έκανε με τον Απόλλωνα Λεμεσού γεμάτα 90λεπτα, όμως με τον ΠΑΟΚ μέτρησε 80+ λεπτά συμμετοχές σε ένα ματς μετά από σχεδόν ένα χρόνο. Ήταν 18 Σεπτεμβρίου 2020 όταν έμεινε για 86 λεπτά στο χορτάρι, στον εντός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

 Σε αυτά τα 85 λεπτά που αγωνίστηκε χθες κατάφερε περισσότερα από όσα έκανε στην περσινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Είχε περιοριστεί σε μία ασίστ σε 345 συνολικά λεπτά και σε 10 ματς Πρωταθλήματος και Ευρώπης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.