ΠΑΟΚ: Τα χρήματα για τις αγορές παικτών

Γιώργος Καστάνης30 Μαΐου 2022

Μέχρι τώρα για να αποκτήσει ποδοσφαιριστές που είχαν συμβόλαιο ή ρήτρες, ο ΠΑΟΚ διέθεσε ένα ποσό της τάξεως των 3,5 εκατ. ευρώ (όπως έλεγαν στην Μικράς Ασίας) για τον Φελίπε Σοάρες. 

Επιπλέον διέθεσε ένα ποσό της τάξεως των 400.000 ευρώ για τον Σάστρε και για τον Κουαλιάτα ένα ποσό της τάξεως του 1,8 εκατ. ευρώ.

Εάν καταφέρει να πάρει τον Κροάτη γκολκίπερ Κοτάρσκι θα διαθέσει ένα ποσό που θα κυμαίνει από ένα εκατομμύριο ευρώ και στην μέγιστη τιμή του θα φθάνει τα δύο εκατομμύρια.

Βεβαίως, από την άλλη πλευρά ολοκληρώθηκαν (επομένως ο ΠΑΟΚ γλυτώνει αυτά τα χρήματα την νέα σεζόν), τα συμβόλαια του Βαρέλα (κόστιζε ετησίως περισσότερα από 1,2 εκατ. ευρώ) του Πασχαλάκη (περίπου 700.000 ευρώ), ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του Μιτρίτσα (δόθηκαν 500.000 ευρώ κατά την διάρκεια της σεζόν για να καλυφθεί εν μέρει το συμβόλαιο, καθώς το υπόλοιπο ποσό πλήρωσε η ομάδα της Νέας Υόρκης).

Ο ΠΑΟΚ απεγκλωβίζεται από τον δανεισμό του Σίντκλεϊ, όπως και του Ακπομ που ήρθε στην Τούμπα με λιγότερες απολαβές πέρυσι το καλοκαίρι. Πάντως σε σύγκριση με το περσινό καλοκαίρι, στο οποίο ο ΠΑΟΚ δεν ξόδεψε χρήματα για αγορές παικτών, αλλά κινήθηκε κυρίως σε ελεύθερους και δανεικούς παίκτες, τώρα, αυτό το καλοκαίρι η στόχευση είναι διαφορετική. Δαπανώνται χρήματα για αγορές παικτών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.