ΠΑΟΚ: Κράτησε και τον Ζερμέιν Λοβ

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Ιουλίου 2021

Μετά τον Τζος Κάρτερ, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμη έναν χρόνο στον ΠΑΟΚ και ο Ζερμέιν Λοβ!

Τον δρόμο που χάραξε ο Τζος Κάρτερ ακολούθησε και ο Ζερμέιν Λοβ, καθώς ο Αμερικάνος γκαρντ απάντησε θετικά στην πρόταση που του έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και έτσι θα συνεχίσει να φοράει και τη νέα σεζόν τα ασπρόμαυρα.

Ο Δικέφαλος κατάφερε να κρατήσει στη φαρέτρα του δύο σημαντικούς παίκτες του ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς που έρχεται, μιας και η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη θα αγωνίζεται και στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο BasketBall Champions League.

Ακολούθησε η ανακοίνωση της ΚΑΕ: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Jermaine Love, ο οποίος ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα μας και θα φορά τα ασπρόμαυρα και τη σεζόν 2021-22.

Ο Jermaine Love, ήταν από τους βασικούς πυλώνες της περσινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ, με ηγετική παρουσία μέσα στο γήπεδο και καταγεγραμμένο ένα σπουδαίο ρεκόρ. Με 90/95 βολές και ποσοστό 94,7% στη διάρκεια της σεζόν 2020-21, έγινε ο πιο εύστοχος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά και αυτός που κατέχει το δεύτερο καλύτερο ποσοστό ευστοχίας σε βολές στην ιστορία της Basket League!».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.