ΠΑΟΚ: Επιστροφές και ερωτηματικό πριν την ΑΕΚ

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2023

Την ισοπαλία στην Τρίπολη καλείται να αφήσει πίσω του ο ΠΑΟΚ και να στρέψει την προσοχή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος έχει ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά του και θα επιδιώξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα για να μην απομακρυνθεί από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να τονώσει την ψυχολογία των παικτών του, να τονίσει τα λάθη που έγιναν και επέτρεψαν στον Αστέρα Τρίπολης να φτάσει στην ισοφάριση σε διάστημα τριών λεπτών και να επικεντρωθεί στο παιχνίδι με την Ένωση. Ο Ρουμάνος προπονητής θα μπορεί να υπολογίζει στους Ντομινίκ Κοτάρσκι και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη για το ντέρμπι. Ο Κροάτης τερματοφύλακας ξεπέρασε την ίωση, που τον ταλαιπωρούσε και τον άφησε εκτός από το ματς της Τρίπολης, και θα πάρει πάλι τη θέση του κάτω από τα δοκάρια ενώ και ο Κουλιεράκης είναι διαθέσιμος αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, που είχε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. 

Ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος αποχώρησε με πρόβλημα από το ματς με τον Αστέρα και η κατάσταση του αναμένεται να εκτιμηθεί από το ιατρικό επιτελείο και να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.