Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε προσφάτως την απόκτηση του Χόρχε Σάντσεζ, ο οποίος έρχεται να ενισχύσει την άμυνα του Δικεφάλου, με τον Μεξικανό να βρίσκεται στην αποστολή του πρώτου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό και να ετοιμάζεται σταδιακά για το ντεμπούτο του με τα ασπρόμαυρα.
Ο ακραίος μπακ βρίσκεται στο στάδιο της προσαρμογής του, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε επίπεδο ζωής στην πόλη, ωστόσο στο τελευταίο έρχεται να προστεθεί και η σύζυγος του με τα δύο τους παιδιά που από χθες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.
Η Λίντα, όπως είναι το όνομα της , εγκαταστάθηκε μόνιμα από χθες στην πόλη, αφήνοντας πίσω της το Μεξικό ώστε να στηρίξει τον άντρα της και μοιράστηκε τις πρώτες στιγμές από την ''ημέρα νούμερο ένα'' όπως λέει στην ανάρτηση της από τη Νέα Παραλία.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube