ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο, ανατροπή και «διπλό» την Κυριακή

Γιώργος Καστάνης04 Απριλίου 2024

Κοψοχόλιασε, έδωσε δικαιώματα στο πρώτο ημίχρονο στην αντίπαλό του, έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά όταν σοβαρεύτηκε, ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα. Ήταν ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό, εκ του αποτελέσματος, αποδείχθηκε καθοριστικό για να έρθει μία ακόμη νίκη.

Στο πρώτο 45λεπτο, οι παίκτες του Δικεφάλου παρουσιάστηκαν αγνώριστοι. Λάθη αρκετά, δεν υπήρχε συνοχή, δεν είχαν οι παίκτες καθαρή σκέψη. Η Λαμία προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό, θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ καθώς οι παίκτες της έχασαν κλασικές ευκαιρίες, αλλά επικράτησε ο «νόμος του ποδοσφαίρου». Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Μιχαηλίδη σε μία στημένη φάση, ο νεαρός αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του, που έφυγε από την ζωή πριν από λίγες ημέρες και από εκείνο το σημείο, ξεκίνησε η ανάκαμψη.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ημίχρονο, έδωσε αυτοπεποίθηση στον Δικέφαλο. Με τις αλλαγές που έκανε ο Λουτσέσκου, κατάφερε η ομάδα και ανέτρεψε τα εις βάρος της, δεδομένα. Κομβικός σε απόδοση ήταν ο Σβαμπ όπως και ο Μεϊτέ, αλλά και οι Μπάμπα, Τάϊσον, Αντρίγια και Σαμάτα.

Αδύναμος κρίκος για τον ΠΑΟΚ σε ένα ακόμη ματς ήταν ο Οζντόεφ, ο οποίος αντικαταστάθηκε με χαρακτηριστική καθυστέρηση από τον Λουτσέσκου. Τα λάθη του ρώσου μέσου ήταν αλλεπάλληλα. Σε κάθε περίπτωση, ο Σβαμπ έδωσε το προβάδισμα και ο Σαμάτα με το πέναλτι που κέρδισε, έδωσε την ευκαιρία στον Αυστριακό να πετύχει το τρίτο γκολ και να σφραγίσει την νίκη.

Ο Σαμάτα αποθεώθηκε από την εξέδρα για την προσπάθεια που έκανε. Κέρδισε και πάλι πέναλτι το οποίο μετατράπηκε σε γκολ, όπως είχε γίνει στην Λεωφόρο. Πήρε τα πάνω του, κυρίως από την φοβερή στήριξη που του παρείχε ο κόσμος.

Ο ΠΑΟΚ πλέον είναι υποχρεωμένος να διεκδικήσει την νίκη στην Opap Arena την Κυριακή, για να μπει δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου. Είναι κάτι που το ζήτησαν οι οπαδοί του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.