ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία εν όψει Παναθηναϊκού, δεν προπονήθηκε ο Κουλιεράκης

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2022

Στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό την Κυριακή (2/10) στην Τούμπα, μπαίνει πλέον ο ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βλέπει σήμερα άπαντες στην προετοιμασία καθώς όλοι οι διεθνείς έχουν πλέον επιστρέψει.

Αυτό που ανησυχεί τον Ρουμάνο τεχνικό είναι σίγουρα η κατάσταση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη με τον 18χρονο να μένει στο γυμναστήριο σήμερα, κάτι που λιγοστεύει αισθητά τις ελπίδες να προλάβει τον αγώνα κόντρα στους «πράσινους».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει αναλυτικά:

Οι διεθνείς επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους κι ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει πλέον στη διάθεσή του όλο το γκρουπ για να δουλέψει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

29.09.2022

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (29.09) ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του ντέρμπι. Μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στο build up, το άλλο έκανε εξάσκηση στα τελειώματα μετά από συνδυασμούς. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό διπλό με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Μπράντον Τόμας έκαναν θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Η μαγνητική του διεθνή στόπερ έδειξε πως έχει οίδημα στον τετρακέφαλο κι κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης δούλεψε ατομικά στο γήπεδο.

Την Παρασκευή (30.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.