ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη και ο Κάρτερ

Metrosport Team25 Αυγούστου 2021

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ήρθε σήμερα (25/8) ο Τζος Κάρτερ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ έφτασε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου τον υποδέχθηκε ο τιμ μάνατζερ του Δικεφάλου, Μιχάλης Γιαννακίδης.

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφεις και να βλέπεις γνωστά σου πρόσωπα. Για αυτό και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα», σχολίασε αρχικά ο Κάρτερ και πρόσθεσε: «Υπάρχουν αρκετά παιδιά που ήταν και πέρσι στην ομάδα, έχουν έρθει και αρκετοί νέοι παίκτες. Θα έχει ενδιαφέρον αυτό το διάστημα που θα γνωριστούμε, θα κάνουμε την προετοιμασία μας για να είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν που έρχεται».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Μάλκολμ Γκρίφιν, λέγοντας: «Ο Μάλκολμ δίνει μία ιδιαίτερη ενέργεια και μία φλόγα στην ομάδα. Χαίρομαι που θα είναι στην ομάδα, όπως και για όλα τα παιδιά. Έχω καλό προαίσθημα για τον ΠΑΟΚ. Όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα δουλέψουμε. Μου άρεσαν οι κινήσεις που κάναμε σαν ομάδα στη διάρκεια του καλοκαιριού».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ για τον οποίο έχει ακούσει πολλά και περιμένει την ώρα που θα τους δει και πάλι στο γήπεδο.

«Έχω ακούσει πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Και πολύ περισσότερο πέρσι, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε την δυνατότητα να τους έχουμε κοντά μας. Περιμένω λοιπόν να τους δω και πάλι στο γήπεδο, να δίνουν αυτή την ενέργεια στην ομάδα και να είναι δίπλα μας» δήλωσε ο Κάρτερ.

Λίγες ώρες μετά, ο Κάρτερ βρέθηκε στο PAOK Sports Arena όπου είχε τις πρώτες κουβέντες με τον Άρη Λυκογιάννη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.