ΠΑΟΚ Σταυρού: Πλήρης στελέχωση με παιδιά από τον Σταυρό

Metrosport Team25 Αυγούστου 2022







Ενισχύθηκε ο ΠΑΟΚ Σταυρού με την απόκτηση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού και μεσοαμυντικού Αναστάσιου Καρακίτσου. Από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ  μπήκε στα βαθιά σε ηλικία 14 ετών στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΜ με τον ΠΑΟΚ Σταυρού και την επόμενη χρονιά κέρδισε με τους συμπαίκτες του την άνοδο στην Α'. Ακολουθησε ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς (Α1), Αετός Βασιλικών (Α1), Αετός Βαρβάρας (Γ'εθνικη)και ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ (Α ').

ακόμη ήρθε ο Καρακίτσος Αθανάσιος: 20 ετών μέσος και κεντρικός αμυντικός. Με επταετή θητεία στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, μεταπήδησε κατόπιν στον Ηρακλή όπου αγωνίστηκε τρία χρόνια. Ακολούθησε ο Ηρακλής Αμπελοκήπων (Γ'εθνικη), Αετός Βαρβάρας ( Γ'εθνικη) και Αχιλλέας Τριανδρίας (Α1).

Εντάχθηκε στην ομάδα ο 20χρονος πλάγιος μπακ χαφ Δημουδης Δήμος. Ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Άρη για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στην Κ15 του Ηρακλή και εν συνεχεία στην Κ17.Πήρε το βάπτισμα των ανδρικών πρωταθλημάτων στον ΠΑΟΚ Σταυρού και συνέχισε για δύο χρόνια στην Α1 Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στη Γαλάτιστα.

Ηρθε ο 29χρονος μεσοεπιθετικός Ραφαέλο Ιβαναι, ένα πολυβόλο και ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχουν φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας. Ένας αθλητής με πολλές παραστάσεις από Ρουβίκωνα, Λαγκαδίκια , Δρυμό, Αγχίαλο Μ.Αλεξανδρο Καλοχωρίου κ.α.

Επιστρέφει ακόμη ο 22χρονος τερματοφύλακας Πασχάλης Ισαάκ. Εχει μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία καθώς απο μικρή ηλικία υπερασπιζόταν τα γκολπόστ του Ελλησπόντου Ν.Μαδυτου.

Επέστρεψε και ο 21χρονος πλάγιος επιθετικός Παπαδημητρίου Ζαχαρίας. Ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ Σταυρού περνώντας από όλα τα τμήματα υποδομής και μπαίνοντας σε πολύ μικρή ηλικία στο ανδρικό τμήμα.Κατόπιν μεταπήδησε στον Αετό Βαρβάρας όπου πανηγύρισε άνοδο στην Γ εθνική, κύπελλο Χαλκιδικής και πολλές επιτυχίες με την γειτονική ομάδα.

Ακόμη ο σύλλογος αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ Σταυρού κάνει πράξη αυτό που όλοι οι άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αναφέρουν αλλά οι περισσότεροι μένουν στα λόγια. Πλήρης στελέχωση της ομάδας με παιδιά καταγόμενα από τον Σταυρό και τις γύρω περιοχές, δείχνοντας τον δρόμο επιβίωσης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Τα παιδιά αυτά έρχονται να πλαισιώσουν μια ήδη πετυχημένη συνταγή ανάδειξης και προώθησης ταλαντούχων ποδοσφαιριστών στην μεγάλη ομάδα και με την βοήθεια των μεγαλύτερων να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Το μικρό γαλατικό χωριό αντιστέκεται..

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.