ΠΑΟΚ σκέτη απόλαυση, με τετράδα αστέρων

Γιώργος Καστάνης18 Ιανουαρίου 2021

Νέα επιβλητική εμφάνιση για τον Δικέφαλο, αυτή την φορά εναντίον του ΟΦΗ και εμφατική εκτός έδρας νίκη, μετά από ενάμιση μήνα στο Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ήταν σκέτη απόλαυση, από την αρχή έως το τέλος του αγώνα και αυτό «μαρτυρούν» και τα στατιστικά στοιχεία που καταγράφησαν σε όλη την διάρκεια.

Με τρία γκολ, δοκάρι, κλασικές ευκαιρίες, 21 τελικές προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία, τις περισσότερες από κάθε άλλο παιχνίδι από την αρχή της σεζόν, αυτός ο ΠΑΟΚ δίκαια έφθασε στην εμφατική επικράτηση. Βεβαίως και οι δύο ομάδες είχαν σοβαρες απουσίες. Ο ΠΑΟΚ τους Ελ Καντουρί, Αντρίγια και Ινγκασον και ο ΟΦΗ, τους Μεγιάδο, Ναμπί, Βάζ. Επαιξε ρόλο ασφαλώς η αποβολή του Βάτερμαν για την αντικανονική ενέργειά του στο 23ο λεπτό, όμως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε προηγηθεί από το 20ο λεπτό, αλλά σε εκείνη την φάση με την γυριστή κεφαλιά του Κρμέντσικ η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς της κρητικής ομάδας.

Ολη η ομάδα απέδωσε καλά, ακόμη και ο Περέιρα που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Γιαννούλη, έδειξε πολύ θετικά στοιχεία. Το ίδιο ισχύει και για τον Μουργκ, που μοίρασε ασίστ και γενικά σε αυτό το παιχνίδι έδειξε ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο. Ο ΠΑΟΚ είχε τους Τζόλη, Ουάρντα, Μουργκ και Κρμέντσικ σε πολύ καλή ημέρα ενώ και οι υπόλοιποι διακρίθηκαν.

Ο Γκαρσία δικαιώθηκε από τις επιλογές του, επανέφερε τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ, που δεν ανησύχησε, ο Τσιγγάρας ανταποκρίθηκε στον ρόλο του, ο Τζόλης έκανε «όργια» αλλά δεν ήταν τυχερός για να πετύχει και άλλα γκολ, ενώ ο Βαρέλα επανήλθε δριμύτερος και με γκολ (το πρώτο του φέτος), δείχνοντας πως και οι κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο ΠΑΟΚ επανέκαμψε στα τελευταία ματς, θα μπορούσε να ήταν πιο τυχερός με τον Ολυμπιακό καθώς εάν κέρδιζε το ντέρμπι η διαφορά θα μειώνονταν, όμως σε κάθε περίπτωση, μετά τις ανεπανάληπτες γκέλες με την Λάρισα και τον Ατρόμητο, η ομάδα έδειξε σημαντικά στοιχεία ανάκαμψης.

Από τα αξιοσημείωτα, η ταυτόχρονη παρουσία στην ενδεκάδα των Τζόλη, Τσιγγάρα και Κωνσταντέλια (έκανε το ντεμπούτο του) καθώς και οι τρείς προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Ξεκάθαρος στόχος είναι το Κύπελλο και η συνεχής βελτίωση της βαθμολογικής θέσεως της ομάδας στο Πρωτάθλημα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.