ΠΑΟΚ: Σήμερα κλείνει η μεγάλη σπαζοκεφαλιά στις θέσεις στα χαμηλά του ρόστερ...

Κώστας Πετρωτός19 Ιουνίου 2022

Από αύριο ο ΠΑΟΚ μπαίνει στους ρυθμούς της νέας σεζόν, με τους παίκτες να αρχίζουν τους εργομετρικούς και ιατρικούς ελέγχους και την επόμενη μέρα να κάνουν και την πρώτη προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Λουτσέσκου και Μπότο έχουν χαράξει την μεταγραφική πολιτική, ορισμένες κινήσεις ήδη έχουν γίνει (Ράφα Σοάρες, Κουαλιάτα, Αντρέ Ρικάρντο, Νάσμπεργκ και Κοτάρσκι), κάποιες άλλες είναι στα σκαριά, όμως, πέρα από αυτό το κεφάλαιο, υπάρχει και η απόφαση που πρέπει να ληφθεί για τους πιτσιρικάδες που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία. 

Έχουμε γράψει για τον Τσαούση και τον Κουλιεράκη, τους Ταλιχμανίδη και Μπαλωμένο στις θέσεις των τερματοφυλάκων, ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι νεαροί που υπάρχει σοβαρή σκέψη να προωθηθούν. 

Ενας από αυτούς είναι ο Παναγιώτης Παναγιώτου, ο 20χρονος Γιαννιώτης αμυντικός του ΠΑΟΚ Β΄, για τον οποίο σήμερα θα υπάρξει η τελική απόφαση. Γενικότερα, σήμερα είναι η καθοριστική μέρα, αφού θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις, με τους υποψηφίους, πάντως, να έχουν ήδη ειδοποιηθεί.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.