Είναι αλήθεια πως το ενδιαφέρον για τους φίλους του ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στη συνέχεια της προσπάθειας της ομάδας τους, να διατηρήσει τα «κεκτημένα» από την μέχρι τώρα πορεία της και στους τρεις θεσμούς που συμμετέχει. Το ίδιο αλήθεια είναι όμως πως παράλληλα υπάρχουν και κάποιες προσδοκίες που αφορούν άλλες «υποθέσεις», εξίσου σημαντικές και οι οποίες έχουν σχέση με το «αύριο» και την ιδανική κατά κύριο λόγο στελέχωση και ενδυνάμωση του ρηχού ρόστερ που υπάρχει και δυσκολεύει την όποια φιλόδοξη προσπάθεια για υψηλές διακρίσεις.
Ανάμεσα τους και σε απόλυτη προτεραιότητα προβάλει η πάση θυσία παραμονή του Γιώργου Γιακουμάκη. Του οποίου η παρουσία σχεδόν από τα πρώτα παιχνίδια έστειλε ένα «μήνυμα», θα το χαρακτηρίζαμε κατεπείγον για τον «όλο οργανισμό ΠΑΟΚ». Του οποίου η αποκωδικοποίηση οδηγεί μονοδιάστατα και μονόδρομα στο να έχει ξεκινήσει ήδη από «χθες» μια συντονισμένη προσπάθεια, για να διασφαλιστούν οι συνθήκες μιας νέας συμφωνίας, που θα επιτρέψει στον αποδεδειγμένα πολύτιμο φορ να «κατασκηνώσει» στην Τούμπα. Οι εμφανίσεις με την εντυπωσιακή μέχρι τώρα παρουσία και εικόνα του Κρητικού «μπόμπερ», σε συνδυασμό με τις ιδιαιτερότητες του δανεισμού του, όπως και οι αναμενόμενες προσφορές πλειοδοσίας που θα υπάρξουν, θα χρειαστεί η όλη προσαρμογή και η όλη προσέγγιση από πλευράς ΠΑΟΚ να είναι έγκαιρη και σοβαρή. Το ότι θα υπάρξουν δυσκολίες και ανταγωνισμοί θεωρείται βέβαιο. Όμως ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα πολύ σοβαρό αβαντάζ. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την «δεδηλωμένη» επιθυμία του, προφανώς και απόφαση του παίκτη, να «συνεχίσει» με το Δικέφαλο.
Περνώντας στο πρόγραμμα – βουνό που έχουν μπροστά τους ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του, με τον Φεβρουάριο να συγκεντρώνει αγώνες – φωτιά, οι προβλέψεις συνοδεύονται από την ενθαρρυντική διαπίστωση ότι η ομάδα «έδεσε» σχεδόν απρόβλεπτα, σε βαθμό αν όχι ιδανικό, σε αξιόλογο και αντίστοιχο, ώστε να διεκπεραιώσει τις εντός και εκτός συνόρων υποχρεώσεις της. Αυτό το τελευταίο βέβαια με την προϋπόθεση να μην έχουμε παρασκηνιακές δραστηριότητες σε βάρος της. Κάτι το οποίο επιβάλλεται να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους εκεί στην ΠΑΕ του Δικέφαλου. Από τη στιγμή μάλιστα που τώρα τελευταία έρχονται στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες, οι οποίες αναφέρονται σε νέες «ανίερες» συμμαχίες, αλλά και μάχες για την «άλωση» της ΕΠΟ και για την «κηδεμονία» της διαιτησίας.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube