ΠΑΟΚ: Σαρωτικός ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πήρε και τον τίτλο του MVP για τρίτο συνεχόμενο μήνα

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2023

Τρίτη συνεχόμενη βράβευση για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, που από τότε που μπήκε στην ενδεκάδα, έχει σαρώσει τα πάντα στο... πέρασμα του. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, αναδείχθηκε για τρίτο συνεχόμενο μήνα BOX MVP.

Είχε πάρει και τους τίτλους Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, ωστόσο όπως αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ η τωρινή του συνεισφορά, δηλαδή τον πρώτο μήνα του 2023 ήταν καθοριστική. Σκόραρε, είχε εντυπωσιακές ενέργειες, έβγαλε ασίστ και απίθανες ενέργειες και το βραβείο δίκαια του ανήκει.

Αντίπαλοι του οι Ίνγκι Ίνγκασον και Νέλσον Ολιβέιρα που επίσης κατάφεραν να είναι εξίσου ουσιαστικοί στο... ανέβασμα του ΠΑΟΚ, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά: Μπήκε στη ζωή μας ξαφνικά. Κατάφερε άμεσα να καθιερωθεί. Πλέον κάθε μέρα μεγαλώνει ποδοσφαιρικά. Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζουμε τον BOX MVP Ιανουαρίου, Γιάννη Κωνσταντέλια. Τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο που κέρδισε ήταν εντυπωσιακός.

Τον Ιανουάριο όμως ήταν καταλυτικός. Ο Κωνσταντέλιας διέλυσε κάθε αντίπαλη άμυνα που βρήκε στο δρόμο του, κανείς δεν κατάφερε να τον περιορίσει, ανάγκασε τους αντιπάλους του να τον χειροκροτήσουν σε πολλές περιπτώσεις, έβαλε το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ, ενώ έδωσε και μια ασίστ.

Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP Ιανουαρίου ο Mr.Breeze συγκέντρωσε το 67,18% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε το βραβείο.

Την νίκη του νεαρού άσου κάνει ακόμα μεγαλύτερη το γεγονός πως είχε να αντιμετωπίσει δύο εξαιρετικούς παίκτες που έκαναν μεγάλες εμφανίσεις. Ο λόγος για τους Ίνγκι Ίνγκασον και Νέλσον Ολιβέιρα που κατέκτησαν αντίστοιχα τη δεύτερη και τρίτη θέση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.