ΠΑΟΚ: Σαν σήμερα το ΕΠΟΣ του Λονδίνου

Δημήτρης Καλαϊτζής30 Νοεμβρίου 2020

Σαν σήμερα και συγκεκριμένα πριν εννιά ολόκληρα χρόνια ο ΠΑΟΚ τρέλαινε την Ευρώπη! Ο Δικέφαλος με ψυχή χιλίων λεόντων επικράτησε 2-1 της πανίσχυρης Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο και τσέκαρε το εισιτήριο για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα, ο τότε προπονητής του Δικεφάλου, Λάζλο Μπόλονι, έριχνε στη μάχη τον Κώστα Σταφυλίδη που έκανε τότε το ντεμπούτο του, καλύπτοντας την απουσία του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο χάρη στα τέρματα των Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη και να γράψουν ιστορία στην Ευρώπη. 

Να σημειώσουμε, ότι οι «ασπρόμαυροι» έπαιξαν για παραπάνω από 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Σταφυλίδη όπου προήλθε και το γκολ των «σπιρουνιών» με τον Μόντριτς από τα έντεκα βήματα.

Τότεναμ (Ρέντναπ): Γκόμεζ, Τσόρλουκα, Γκαλάς, Μπασόνγκ, Ρόουζ (Μπέιλ 69'), Λίβερμορ, Πίεναρ (Ουόκερ 67'), Μόντριτς, Λένον, Κέιν (Φαλκέ 71'), Ντεφόου.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Χαλκιάς, Έτο, Μαλεζάς, Κοντρέρας (Τσιρίλο 81'), Σταφυλίδης, Γκαρσία, Φωτάκης, Λαζάρ (Αρίας 84'), Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης (Σνάουτσνερ 62'), Αθανασιάδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.