ΠΑΟΚ ψάχνει «θεραπεία» μέσα από τους αγώνες

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2021

των Πετρωτού και Ζαίρη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε μέσω των social media να στείλει το μήνυμα της επόμενης μέρας μετά από την ήττα κόντρα στον ΠΑΣ μέσα από μία τοποθέτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου. «Είναι πάντα δύσκολο να αρχίζεις με μία ήττα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση. Είμαστε στην αρχή κάτι νέου» ανέφερε, θέλοντας να τονίσει ότι μπορεί να έχει παίκτες της παλιάς φρουράς, αλλά ακόμη αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είναι η ομάδα με την δική του ταυτότητα.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του έχουν εμπιστοσύνη στο έμψυχο δυναμικό, δεν στέκονται στο γεγονός ότι δεν έγινε και επιπλέον μεταγραφές που θα ανέβαζαν την ποιότητα εκεί που θα έπρεπε να βρίσκεται για να αισθάνονται όλα απόλυτα ήρεμοι, αλλά προτιμούν να δουλεύουν με τους παίκτες που υπάρχουν.

Γι’ αυτό και επέλεξαν να κλείσουν άμεσα το κεφάλαιο του αγώνα με τον ΠΑΣ και να στρέψουν το ενδιαφέρον όλων στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League κόντρα στην Λίνκολν. Ο Λουτσέσκου γνωρίζει ότι οι πληγές μίας ήττας, ειδικά απρόσμενης, κλείνουν με νίκες και καλές εμφανίσεις και αυτό ζητά. Αρχής γενομένης από τον αγώνα με την ομάδα από το Γιβραλτάρ, ο ΠΑΟΚ να δείξει ότι έχει αντανακλαστικά να ξεπερνά δύσκολες καταστάσεις και να βρίσκει τον εαυτό του.

Φυσικά, δεν προσπερνά την ατομική απόδοση των παικτών

Το ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ δεν σημαίνει ότι ο Λουτσέσκου και το τιμ του δεν αξιολογούν και την ατομική απόδοση των παικτών. Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλησε, κόντρα στον ΠΑΣ, να δώσει ευκαιρίες στους παίκτες που έβγαλαν δύο γεμάτες εβδομάδες προπονήσεων και δεν πήρε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Κυρίως από τον Καγκάβα που ήταν αποκαρδιωτικός σε όλο το ματς, καθώς ο Ζίβκοβιτς αν εξαιρέσει κανείς το τσαφ στην φάση του γκολ, ήταν καλός, είχε μία απόκρουση καθοριστική κόντρα στον Σνάιντερ και ένα έγκαιρο μπλοκ στον Κόντε. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν αν ο Ιάπωνας και ο Ντόουγκλας θα παίξουν ξανά άμεσα ή όχι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.