ΠΑΟΚ: Ψάχνει παίκτες... value for money, κρούση για εξτρέμ στην Ιβηρική

Metrosport Team14 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο, ήδη έχει δείξει ότι χρειάζεται να υπάρξουν στοχευμένες μεταγραφές το καλοκαίρι για να στηθεί μία ομάδα που θα διεκδικήσει με σοβαρές πιθανότητες και όχι με τα χτυπητά κενά που παρουσίασε και την εκτροχίασαν φέτος. 

Οι πληροφορίες που αποκαλύπτει σήμερα η «Μ» αναφέρουν ότι ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα πρώτο βασικό κομμάτι του σχεδίου «νέος ΠΑΟΚ». Ποιο είναι αυτό; Η έρευνα, η επιλογή και οι πρώτες κρούσεις σε παίκτες που τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται το καλοκαίρι ή μπορούν να αποκτηθούν με μικρό κόστος. Είναι αυτό που συνηθίζουμε να ονομάζουμε «έξυπνες μεταγραφές», παίκτες με value for money, όπως ακριβώς είχε γίνει και πριν το καλοκαίρι του 2016, όταν είχε αρχίσει να σχεδιάζεται η ομάδα που σάρωσε τα πάντα εντός Ελλάδας την επόμενη τριετία.

Με εντολή του Ιβάν και του Γιώργου Σαββίδη που έχει πλεον πολύ σοβαρό ρόλο στο στήσιμο της ομάδας κάθε χρόνο, ο Όλαφ Ρέμπε και όλο το υπόλοιπο τμήμα της ΠΑΕ (σκάουτς) που ασχολείται με το μεταγραφικό κομμάτι δουλεύουν, ο καθένας στον τομέα του, πάνω σ' αυτό το σκεπτικό. Εχουν τους ανθρώπους εκείνους σε κάθε χώρα που μπορούν να τους δώσουν τις κατάλληλες πληροφορίες για παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν τον ΠΑΟΚ και να βοηθήσουν στο στήσιμο μίας ανταγωνιστικής ομάδας.

Φυσικά, ο ΠΑΟΚ επιλέγει κυρίως αγορές συμβατές με την ελληνική, τόσο οικονομικά όσο και αγωνιστικά. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός εξτρέμ απ΄ την Ιβηρική, τον οποίο έχουν βάλει στο μικροσκόπιο στην Τούμπα και ήδη έχουν φροντίσει να κάνουν τις πρώτες διερευνητικές κρούσεις. Και αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα.

Η καλή προεργασία μπορεί να φέρει στην Τούμπα αξιόλογους παίκτες σε καλή τιμή και αυτό είναι που θέλουν να πετύχουν ο Σαββίδης και οι συνεργάτες του για τη νέα σεζόν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.