ΠΑΟΚ: Πρόβλημα και με τον Ίνγκασον

Metrosport Team15 Απριλίου 2021

Ο ΠΑΟΚ κορύφωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Πάμπλο Γκαρσία είδε τον Ίνγκι Ίνγκασον να μένει εκτός προγράμματος, προληπτικά, εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωσε στο γόνατο και πραγματοποιώντας πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα. Η κατάσταση του Ισλανδού στόπερ ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Δικεφάλου.

Στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ανέβηκαν ένταση και ρυθμός, με την ομάδα να μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο πρόγραμμα Γκαρσία και συνεργάτες υπέβαλαν τους ποδοσφαιριστές σε δρομικές ασκήσεις, ασκήσεις στο passing game και σπριντ, πριν την ανάλυση σε τακτικά στοιχεία ενόψει ντέρμπι και τα παιχνίδια σε μικρό χώρο με υψηλή ένταση.

Άντριαν Περέιρα και Νίκα Νινούα συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ο Σίντζι Καγκάβα ακολούθησε εκτός του ατομικού προγράμματος ακολούθησε και θεραπεία, ενώ την αποκατάστασή του συνέχισε ο Ενέα Μιχάι μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα. Η αυριανή προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί στις εγκαταστάσεις του στη Νέα Μεσημβρία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.