ΠΑΟΚ: Πρώτη για τη νέα σεζόν, «καίγεται» ο Λουτσέσκου για φορ και μέσο

Metrosport Team29 Ιουνίου 2021

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Μπορεί σήμερα (29/6) να είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση του ΠΑΟΚ ενόψει της απαιτητικής σεζόν που έρχεται σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά το μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι στα μεταγραφικά. Ο Ρουμάνος τεχνικός «καίγεται» να κλείσει άμεσα η υπόθεση φορ και μέσου ώστε να στήσει την ομάδα όπως την έχει σχεδιάσει για να πρωταγωνιστεί παντού. 

Η νέα αγωνιστική περίοδος αρχίζει για τον ΠΑΟΚ το απόγευμα, καθώς στις 19:00 ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έχουν δώσει ραντεβού για δουλειά με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε καθοριστεί σε απόλυτο βαθμό η λίστα των παικτών που θα συμμετάσχουν σε αυτή την πρώτη φάση προπονήσεων και μέχρι η ομάδα να ταξιδέψει για την Ολλανδία όπου θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. 

Υπάρχει μία μεγάλη λίστα παικτών, πέρα από εκείνους που είχαν θέση στο ρόστερ πέρυσι, τον Τέιλορ και ορισμένους παίκτες όπως ο Μπίσεσβαρ, από τους οποίους ο Ρουμάνος τεχνικός θα κληθεί να βγάλει μία λίστα παικτών που θα τσεκαριστούν στο πρώτο διάστημα προπονήσεων. 

Γι' αυτό τον λόγο, σήμερα το πρωί έχει προγραμματιστεί μία σύσκεψη με όλο το τιμ και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος για να καθοριστεί η τελική λίστα της ομάδας που θα κάνει προπονήσεις μέχρι η δουλειά να μεταφερθεί στο Απελντορν της Ολλανδίας. 

«Καίγεται» ο Λουτσέσκου να κλείσουν οι υποθέσεις φορ και μέσου 

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά καίει αυτή την περίοδο τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του είναι οι εξελίξεις στις υποθέσεις του φορ και του μέσου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να κλείσουν το συντομότερο δυνατό για να έχει τους παίκτες σε όσο το δυνατό περισσότερες προπονήσεις και να δουλέψει μαζί τους. Που βρίσκονται, λοιπόν, οι υποθέσεις; Η περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα, ως γνωστό, είναι στην κορυφή της λίστας και αυτή που οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Με βάση τις πληροφορίες της «Μ» και κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας, η διαφορά μεταξύ της πρότασης του ΠΑΟΚ και της απαίτησης του 30χρονου Πορτογάλου επιθετικού βρίσκεται στις 100.000 ευρώ, ποσό που δεν μοιάζει ικανό να χαλάσει την συμφωνία, αλλά αν δεν υπάρχει το τελικό «ναι» των εκπροσώπων του πρώην φορ της ΑΕΚ κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για κάτι δεδομένο.

Εξάλλου, προχωρημένες είναι και οι επαφές με τον έμπειρο και με υψηλές παραστάσεις μέσο στον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Με βάση τις πληροφορίες της «Μ» στο 48ωρο που ήδη διανύουμε αναμένεται να υπάρχει εξέλιξη έτσι ώστε ο Λουτσέσκου να ξέρει αν αυτός θα είναι ο παίκτης με τον οποίο θα δουλέψει. Πάντως, ο εν λόγω παίκτης δεν είναι ο Παουλίνιο που έμεινε ελεύθερος από την κινεζική Γκουαγκζού καθώς το κασέ του φεύγει πάνω από τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και είναι απλησίαστο για τα ελληνικά δεδομένα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.