ΠΑΟΚ: Πρώτη ευρωπαϊκή νίκη για φέτος κόντρα στην Ετσεϊδε

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2022

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα σε ευρωπαϊκό επίπεδο για τον ΠΑΟΚ ο οποίος υποδέχθηκε την Ετσεϊδε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Eurocup την οποία και κέρδισε με 8-7. Έτσι οι αθλητές του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου... ισοφάρισαν την χθεσινή οριακή τους ήττα από την Ντε Τσάαν (7-6). Kαι η σημερινή όπως η χθεσινή αναμέτρηση ήταν οριακή, καθώς οι ομάδες πήγαιναν σε παρόμοιο ρυθμό με τους «ασπρόμαυρους» να παρουσιάζονται πιο συγκεντρωμένοι από τους Ισπανούς στα «σημεία» και να παίρνουν την νίκη.

Αύριο Σάββατο (15/10) ακολουθεί διπλή αγωνιστική καθώς στις 12 το μεσημέρι ο «δικέφαλος» αντιμετωπίζει την Γερμανική Λούντβιχσμπουργκ, εκεί όπου με νίκη ίσως προκριθεί κιόλας ενώ το βράδυ στις 20:30 θα παίξει εναντίον της Μονπελιέ.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 2-1, 4-3

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αϊβαλιώτης, Λασκαρίδης, Παπαμανωλιουδάκης, Ν. Προσινικλής, Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης 1, Μιλάρντοβιτς, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν 3, Καπράγκος, Αλειφτήρας

** Στα άλλα ματς της 2ης αγωνιστικής, η Σολάρις και η Μονπελιέ διπλασίασαν τις νίκες τους, επικρατώντας αντίστοιχα της Ντε Τσάαν (9-5) και της Λούντβιχσμπουργκ (8-5).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.