ΠΑΟΚ: Πρώτα ο Βιεϊρίνια, ποιοι παίκτες ακολουθούν!

Γιώργος Καστάνης30 Μαΐου 2022

Για λόγους τυπικούς, αλλά και ιδιαιτέρως συναισθηματικούς, ο ΠΑΟΚ, όπως είχε δημόσια αναφέρει ο Ζοσέ Μπότο, θα προχωρήσει την περίπτωση της ανανέωσης του Αντρε Βιεϊρίνια και μάλιστα με γενναία μείωση αποδοχών από τον Πορτογάλο. 

Και λογικά, μετά τον Βιεϊρίνια θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι έμπειροι. Είναι συγκεκριμένοι οι παίκτες, τους έχουμε αναφέρει, αυτό πολύ δύσκολα θα αλλάξει.

Μάλιστα το θέμα του Βιεϊρίνια, της ανανέωσής του, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ατζέντας, όπως πληροφορούμαστε, παράλληλα με αυτό της απόκτησης ενός ικανού αριστερού οπισθοφύλακα, που θα προσδώσει στην ομάδα ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Γιατί κακά τα ψέματα, την φετινή σεζόν, ο ΠΑΟΚ δεν πήρε ουσιαστική βοήθεια από τον Σιντκλέϊ.

Εντός των επομένων ημερών, αναμένεται να ανακοινωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, καθώς υπάρχει διάθεση και κυρίως, προχωρημένες επαφές σε πολύ καλό κλίμα. Καμία σχέση δηλαδή με όσα έγιναν πριν από δύο χρόνια, όταν είχε αγνοηθεί επιδεικτικά και έπρεπε να παρέμβει ο ίδιος ο Σαββίδης (ετεροχρονισμένα είναι η αλήθεια) για να αποκαταστήσει την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, θα προηγηθεί η ανανέωση του Βιεϊρίνια και μετά αναμένεται να ακολουθήσουν χρονικά και οι άλλοι παίκτες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.