ΠΑΟΚ: Πρώτα ο Άρης, μετά ο τελικός - Τα πλάνα του Γκαρσία

Metrosport Team09 Μαΐου 2021

Στην έναρξη των πλέι οφ ο ΠΑΟΚ είχε «καταφέρει» να κάνει το αυτονόητο... στόχο αφού κινδύνευε να χάσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του Πρωταθλήματος. Ο Πάμπλο Γκαρσία άλλαξε το σύστημα, η ομάδα έφερε αποτελέσματα και πλέον σήμερα θέλει να τελειώσει τη δουλειά. 

Στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τετάρτη με τη νίκη του απέναντι στην ΑΕΚ, ο Δικέφαλος εξασφάλισε μαθηματικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο ενώ προσπέρασε τον σημερινό του αντίπαλο, τον Αρη στη βαθμολογία και τον υποδέχεται στην Τούμπα (15:00, Metropolis 95,5) στο +2 και θέλει την ώρα που θα σφυρίζει ο Λευκορώσος διαιτητής για τελευταία φορά να είναι στο +5. Ετσι ουσιαστικά θα τελειώσει τη δουλειά που είχε, δηλαδή να κατακτήσει και τη 2η θέση (ασχέτως αν στόχος του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι το Πρωτάθλημα). Κυρίως όμως ο ΠΑΟΚ με νίκη σήμερα θα «αγοράσει χρόνο» ώστε ο Γκαρσία να κάνει τη διαχείριση που θέλει ώστε στις 20:00 της 22ης Μαϊου να παρουσιάσει μια όσο το δυνατόν πιο φρέσκια ομάδα για να φέρει το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη κερδίζοντας τον Ολυμπιακό. Αυτό θα είναι το μεγάλο κέρδος σήμερα για τον ΠΑΟΚ υποδεχόμενος τον Αρη. Παράλληλα θα βάλει τέλος και σε ένα αρνητικό σερί τεσσάρων συνεχόμενων ισοπαλιών στην έδρα του απέναντι στον σημερινό του αντίπαλο.

Με την καλύτερη ενδεκάδα

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χθες με μια τελευταία προπόνηση και όπως συνηθίζει στα τελευταία ματς ο Γκαρσία δεν ανακοίνωσε αποστολή. Είναι δεδομένο όμως πως δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κρέσπο, Ινγκασον και Ελ Καντουρί που στρέφουν την προσπάθεια τους ώστε να είναι έτοιμοι για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο εφόσον αυτό καταστεί εφικτό και για τους τρεις. Σε σχέση με τον αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο Πάμπλο Γκαρσία θα δώσει φανέλα βασικού στον Ουάρντα ενώ Σφιντέρσκι και Κρμέντσικ διεκδικούν τη θέση του φορ. Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Βιεϊρίνια δεξί στόπερ, τον Βαρέλα κεντρικό και τον Μιχαηλίδη αριστερό. Ο Αουγκούστο με τον Σβαμπ θα είναι στο κέντρο και θα έχουν τους Μπάμπα, Σοάρες αριστερά και δεξιά αντίστοιχα. Ο Ουάρντα στα δεξιά της επίθεσης και ο Αντρίγια στα δεξιά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.