ΠΑΟΚ: Προπόνηση με... σπάνιο εμπόδιο και δοκιμές ενόψει Σαρλερουά

Γιώργος Ζαΐρης16 Ιουλίου 2021

Πρόβα ενόψει του αυριανού φιλικού με την Σαρλερουά είναι η σημερινή (16/7) προπόνηση για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος θα δοκιμάσει στο διπλό τις ενδεκάδες που αναμένεται να παρατάξει στο παιχνίδι κόντρα στους Βέλγους.

Η μία ενδεκάδα που τσεκάρει είναι με Ζίβκοβιτς κάτω από τα γκολπόστ, αριστερά τον Περέιρα, δεξιά τον Τέιλορ, Μιχαηλίδης και Μιχάι συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, μπροστά τους είναι οι Τσιγγάρας και Νινούα, με Βρακά πίσω από τον Ολιβέιρα, δεξιά τον Μουργκ και αριστερά τον Τζόλη.

Μπήκε στο γήπεδο η δεύτερη ενδεκάδα που αποτελείται από τους: Πασχαλάκη κάτω από την εστία, Βιεϊρίνια αριστερά, Ροντρίγκο δεξιά, Βαρέλα και Κρέσπο παίζουν στο κέντρο της άμυνας, Σβαμπ με Εσίτι βρίσκονται μπροστά τους, ο Καγκάβα πίσω από τον Σφιντέρσκι, ο Ζίβκοβιτς δεξιά και ο Ουάρντα αριστερά.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ποδοβόλεϊ με... σπάνιο εμπόδιο, που δεν συναντάμε συχνά σε προπονήσεις, όπως μπορείτε να δείτε και στο υλικό του απεσταλμένου μας στην Ολλανδία, Γιώργου Ζαΐρη.

Ο Σβαμπ, που το πρωί έκανε ατομικό, έχει κατέβει κάτω και κάνει κανονικά προπόνηση. Όσον αφορά τον Ελ Καντουρί και το απόγευμα δεν βγήκε για προπόνηση με την ομάδα και θα μείνει στο γυμναστήριο.

* Παιχνίδια με την μπάλα

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.