ΠΑΟΚ: Πού ρίχνει την προσοχή του ο Λουτσέσκου

Metrosport Team26 Μαρτίου 2022

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει να προπονεί την ομάδα του προκειμένου να έχει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του, ενώ παράλληλα αναμένει και την επιστροφή των διεθνών.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ

Αυτό το διάστημα, ο ΠΑΟΚ κάνει ένα βήμα πίσω από τις υποχρεώσεις του και το ζητούμενο είναι η περαιτέρω βελτίωση της λειτουργία της ομάδας. Το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, άλλωστε, θα κρίνει τα πάντα στη σεζόν, ο Δικέφαλος βρίσκεται ακόμα μέσα και στους τρεις στόχους του και ψάχνει το θετικό φινάλε.

Για το λόγο αυτό το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώνονται στις προπονήσεις και τα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να ανταπεξέλθουν τόσο στα Play Offs, όσο και το Europa Conference League και τους ημιτελικούς Κυπέλλου.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (26.03) αφορούσε την ανασταλτική λειτουργία και την ανάπτυξη μέσα από μια σειρά ασκήσεων. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ δουλεύει και στη φυσική κατάσταση ώστε να έχει την απαραίτητη ενέργεια για τα ματς που απομένουν.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης . Την Κυριακή (27.03) και τη Δευτέρα (28.03) οι παίκτες του Δικεφάλου θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις τελευταίες ανάσες τους πριν τον… Μάιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.