Προπονήσεις και φιλικό θα διευκολύνουν τον Λουτσέσκου

Γιώργος Ζαΐρης05 Ιουλίου 2021

Σε μια εβδομάδα από τώρα, τέτοια μέρα, ο ΠΑΟΚ θα κάνει απόγευμα την πρώτη του προπόνηση στο Απελντοορν. Είναι ξεκάθαρο πως στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας δεν θα πάρουν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται τώρα καθημερινά στην Νέα Μεσημβρία. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ξεκαθαρίσει πως εκτός από τους τέσσερις τερματοφύλακες του αρέσει να δουλεύει με ένα γκρουπ παικτών που δεν ξεπερνούν τους 25 και επομένως κάποιοι θα παραμείνουν στην Ελλάδα. 

Είναι λοιπόν προφανές πως οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας αλλά και το φιλικό της Παρασκευής στην Τούμπα με τον ΝΠΣ Βόλου θα διευκολύνουν τον τεχνικό του ΠΑΟΚ στο να πάρει τις τελικές του αποφάσεις για τον καταρτισμό της αποστολής έχοντας κατά νου επίσης μια σημαντική παράμετρο: εκεί θα προστεθούν στις προπονήσεις οι Ινγκασον, Σφιντέρσκι αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και παίκτες που θα πρέπει να αποκτηθούν. 

Αντίθετα στην Ολλανδία δεν θα είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Προετοιμάζεται με την Εθνική Σουρινάμ για το Gold Cup. 

Στις 13 Ιουλίου παίζει απέναντι στην Τζαμάικα και στις 17 απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Ακόμη και αν αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων, δύσκολα να προλάβει έστω και μια προπόνηση στην Ολλανδία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.