ΠΑΟΚ: Το «παζλ» στα μπακ μετά τους νέους τραυματισμούς

Χρύσανθος Δοβλέτογλου24 Οκτωβρίου 2022

Μεγάλο πλήγμα είναι για τον ΠΑΟΚ οι ταυτόχρονοι τραυματισμοί του Λευτέρη Λύρατζη και του Μάριου Τσαούση, καθώς αμφότεροι είχαν καπαρώσει θέσεις βασικών από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο πρώτος κέρδισε την... κούρσα από τον Σάστρε και έχει γράψει, μέχρι στιγμής, εννιά παρουσίες, όλες στο αρχικό σχήμα και ο δεύτερος άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε λόγω του τραυματισμού του Ράφα Σοάρες και έπαιξε, επίσης, σε εννιά ματς, αλλά σε έξι ως βασικός και τρία ως αλλαγή, σε σύνολο 11 επίσημων ματς.

Πλέον, με τους δύο οι οποίοι ξεκίνησαν την σεζόν νοκ άουτ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να δώσει ρόλο βασικού σε δύο ποδοσφαιριστές που έχουν καταγράψει μαζί από την αρχή της περιόδου επτά παρουσίες. Ο Ράφα Σοάρες, ωστόσο, έχει να παίξει από τις 28 Ιουλίου, όταν είχε επιλεγεί για την ρεβάνς με την Λέφσκι Σόφιας, όπου έβγαλε ένα 45λεπτο. Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε στόχο να τον εντάξει σταδιακά στο σύνολο, όμως, οι εξελίξεις τον φέρνουν άμεσα στο προσκήνιο.

Υπάρχει, φυσικά, και για τις δύο πλευρές η λύση του Αντρέ Βιεϊρίνια, αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει ότι μπορεί να βασιστεί στον Πορτογάλο αρχηγό της ομάδας μόνο σε κάποιους από τους αγώνες της σεζόν και όχι σε σειρά παιχνιδιών, ώστε να τον προστατεύσει από τραυματισμούς. Έως τώρα έχει καταγράψει επτά συμμετοχές, οι τέσσερις στο βασικό σχήμα και, φυσικά, όταν είναι υγιής μπορεί να προσφέρει με την ηγετική του φυσιογνωμία. 

Στις θέσεις των μπακ έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος έχει παίξει πλάγια στην άμυνα και στην εθνική Σερβίας, ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση ο Δικέφαλος θα στερηθεί την ποιότητά του από την γραμμή κρούσης. Ο λόγος ανήκει από εδώ και πέρα στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος καλείται να πορευτεί για ένα διάστημα χωρίς τους δύο βασικούς του μπακ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.