Λογική του παραλόγου: Ο Πορτοσάλτε για το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Κουλμπάκοφ

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2023

Για τον ορισμό του Λευκορώσου Κουλμπάκοφ στο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στον ορισμό του, σημειώνοντας πως θα έπρεπε να είχαν αποφύγει τον εν λόγω διαιτητή. Το επιχείρημα του βέβαια μοιάζει με τη λογική του παραλόγου.

«Για το πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής, η ΕΠΟ όρισε έναν Λευκορώσο διαιτητή, Elite κατηγορίας. Έχουμε ένα παιχνίδι, όπου ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης, δεν είναι κρυφό οι σχέσεις που έχει με τη Ρωσία και το καθεστώς Πούτιν. Όταν ο Ιβάν Σαββίδης έχει αυτές τις σχέσεις με τη Ρωσία και η Λευκορωσία είναι ο μοναδικός σύμμαχός της στην εισβολή στην Ουκρανία, θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει τον ορισμό», ανέφερε αρχικά.

Ο Πορτοσάλτε κατέληξε στο σχόλιο του, τονίζοντας: «Η ΕΠΟ που ξέρει τις ισορροπίες κι όλα τα πράγματα, θα μπορούσε να έχει αποφύγει τον ορισμό. Θα κερδίσει ο καλύτερος, αλλά οι όροι του παιχνιδιού δεν πρέπει να παραβιάζονται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.