ΠΑΟΚ: «Πληγή» τα κόρνερ με 3 γκολ σε 110 εκτελέσεις!

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2021

Στο 0-0 έμεινε χθες ο ΠΑΟΚ στην Μπρατισλάβα, κόντρα στην Σλόβαν, μη μπορώντας να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν, ούτε σε κανονική ροή παιχνιδιού, ούτε βέβαια και σε στατικές φάσεις.

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Περτσινίδης

Το δεύτερο φαινόμενο πάντως, δεν είναι σπάνιο για τον ΠΑΟΚ, καθώς ένα αρνητικό στατιστικό τον συνοδεύει από την αρχή της φετινής σεζόν. 

Οι ασπρόμαυροι μέχρι και σήμερα, έχουν δώσει 19 επίσημους αγώνες τη φετινή σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας βρει δίχτυα ουκ ολίγες φορές. Ωστόσο, μελανό σημείο παραμένουν οι εκτελέσεις κόρνερ, τις οποίες ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται πολύ να τις εκμεταλλευτεί.

Χαρακτηριστικό το γεγονός, πως αρκετές φορές πλέον ο Δικέφαλος προσπαθεί με κομπίνες να εκτελέσει κόρνερ, φέροντας τη μπάλα συρτά στην αντίπαλη περιοχή και όχι από αέρως, αλλά και πάλι δίχως επιτυχία.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους, καθώς οι ασπρόμαυροι στους 19 αγώνες που έχουν δώσει μέχρι τώρα, έχουν κερδίσει 110 κόρνερ, από τα οποία έχουν σκοράρει μόλις τρεις φορές, και από αυτές τις τρεις, οι δύο ήταν με αυτογκόλ!

Με πιο απλά λόγια, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου εκμεταλλεύεται ένα κόρνερ ανά 36,6!

Αυτό βέβαια, λειτουργεί αρνητικά πολλές φορές, καθώς ένας τρόπος για να «ξεκλειδωθούν» αντίπαλες άμυνες, είναι οι στατικές φάσεις και τα κόρνερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.