ΠΑΟΚ: Περιορίστηκαν δραματικά οι επιλογές μετά και την απώλεια του Ελ Καντουρί

Metrosport Team16 Μαρτίου 2022

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Δεν λέει να αφήσει τον ΠΑΟΚ η κακοτυχία που έχει αρχίσει αν τον χτυπά από το βράδυ του πρώτου αγώνα με την Γάνδη και έπειτα. Μπορεί οι κάρτες του Κούρτιτς και του Αντρίγια να ήταν δική τους ανοησία, αλλά όπως έγινε γνωστό την επόμενη μέρα, ο Πασχαλάκης είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Και εκεί που τα νέα για τον Ελληνα γκολκίπερ πήγαν να καθησυχάσουν τον Λουτσέσκου, ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Μιχαηλίδη στο ματς με τον ΠΑΣ και χθες η ίωση του Ομάρ Ελ Καντουρί. Η αλήθεια είναι ότι ο Μαροκινός είχε μείνει νοκ άουτ από την προπόνηση από την Δευτέρα λόγω ίωσης και χθες με δεύτερη απουσία επιβεβαιώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του. Το απόγευμα που η είδηση έγινε γνωστή μέσω του Metropolis 95,5, από τα γραφεία της Τούμπας έμενε ανοιχτή μία χαραμάδα για να αλλάξει το σκηνικό σήμερα, αλλά το βράδυ ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ήταν σε κακή κατάσταση και ουσιαστικά έστειλε το μήνυμα στο τεχνικό τιμ ότι δεν μπορεί να τον υπολογίζει.
Η τελευταία προπόνηση θα γίνει στις 10:30 στην Τούμπα, αλλά μοιάζει κάτι παραπάνω από απίθανο ο Ελ Καντουρί να εμφανιστεί. Στις 13:00 θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου ο Λουτσέσκου παρέα με παίκτη και προφανώς θα μιλήσει για τα πολλά εμπόδια στην προετοιμασία για τον τελικό με την Γάνδη.

Από την στιγμή που έλειπαν ταυτόχρονα Κούρτιτς και Αντρίγια, ο Μαροκινός θα αποτελούσε μία πολύτιμη λύση στα χέρια του Λουτσέσκου, αφού έχει την ικανότητα να αγωνιστεί τόσο στον άξονα, όσο και στα άκρα. Πλέον, αυτή η δυνατότητα δεν υπάρχει και η λογική λέει ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα επιλέξει να πάει σε τριάδα Τσιγγάρα, Σβαμπ και Αουγκούστο στην μεσαία γραμμή και να επιλέξει και έναν εκ των Μιτρίτσα και Μουργκ ως παρτενέρ του Μπίσεσβαρ στα “φτερά” της επίθεσης, εκτός κι αν επιλέξει να προωθήσει τον Βιεϊρίνια.

Πίστη παρά το χτύπημα

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια δεν επηρεάστηκε παρά τα κακά νέα και η πίστη όλων για πρόκριση είναι σε υψηλό επίπεδο. Παίκτες και Λουτσέσκου θεωρούν ότι έστω και λαβωμένος, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση, με κατάθεση ψυχής στην “Γκελάμκο Αρένα”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.