ΠΑΟΚ: Περιμένει τον Μπάμπα και τις εξελίξεις με Τσέλσι

Metrosport Team10 Ιουλίου 2021

Το θέμα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ στο αριστερό άκρο της άμυνας αποτελεί μία βασική προτεραιότητα για τον Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του και αναμένονται εξελίξεις. Αυτή την στιγμή, υπάρχει αναμονή για τον Ραχμάν Μπάμπα, που άφησε πολύ καλή εικόνα στο διάστημα των τεσσάρων μηνών που αγωνίστηκε στον Δικέφαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Metrosport, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για μερικές ακόμη ημέρες την εξέλιξη του θέματος για τον Μπάμπα. Ο παίκτης ανήκει στην Τσέλσι και εκτιμάται πως όταν αρχίσει η προετοιμασία της αγγλικής ομάδας (κατέκτησε το φετινό Champions League) θα ξεκαθαρίσει το θέμα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εκπρόσωποι του Μπάμπα, έλεγαν πως θα συζητήσουν με τους επιτελείς της Τσέλσι για το μέλλον του και πιστεύουν πως θα πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Ο Μπάμπα από την πλευρά του, είχε δηλώσει πρόσφατα πως θέλει να αγωνιστεί εκ νέου στον Δικέφαλο, καθώς βρήκε μία ομάδα που του καλύπτει τα «θέλω» του και θα μπορέσει ως βασικός να ξεδιπλώσει και άλλα στοιχεία από την αξία του. Ο ΠΑΟΚ επιμένει για τον Μπάμπα, έχει όμως και άλλες ισχυρές εναλλακτικές λύσεις, στην περίπτωση που δεν τελεσφορήσουν οι προσπάθειες για την επιστροφή του στην Τούμπα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.