ΠΑΟΚ: Περήφανος ο Σαββίδης που ζήτησε εγρήγορση

Metrosport Team19 Μαρτίου 2022

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Μεγάλες, πολύ μεγάλες στιγμές ζουν όλοι στον ΠΑΟΚ καθώς η πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Conference League εκτόξευσε τον ενθουσιασμό των πρωταγωνιστών στα ύψη. Ο Ιβάν Σαββίδης που παρακολούθησε τηλεοπτικά το παιχνίδι, φρόντισε μετά την ολοκλήρωσή του, να μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες του, σε όλους ανεξαιρέτως για την ανεπανάληπτη επιτυχία. 

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου επικοινώνησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, με τους στενούς του συνεργάτες και μετέφερε την χαρά του για την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ. Στο Βέλγιο, μαζί με την αποστολή ταξίδεψαν η Μαρία Γκοντσαρόβα, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και μέλος της διοίκησης Κυριάκος Κυριάκος, ο αντιπρόεδρος του ΑΣ και μέλος της διοίκησης Δημοκράτης Παπαδόπουλος και ο Βασίλης Χατζηαποστόλου. 

Μάλιστα έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου της Γάνδης, εκεί όπου βρέθηκαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ τα χαμόγελα όλων, φανέρωναν την ψυχική ευφορία που τους διακατείχε, μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Λουτσέσκου από την πλευρά του, κατάφερε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να διατηρήσει την... ηρεμία του. Μόνο ο ίδιος το ξέρει καλύτερα. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός φρόντισε να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την μεγαλειώδη πρόκριση, όμως παράλληλα θέλησε να τους «προσγειώσει»: «Είναι μία μεγάλη νίκη, την πιστέψαμε, αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Συνεχίζουμε, γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το Πρωτάθλημα. Εγώ σκέφτομαι ήδη το επόμενο παιχνίδι μας.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.