ΠΑΟΚ: Πατάει γκάζι για ανανεώσεις και μεταγραφές

Metrosport Team25 Μαΐου 2021

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης, Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο ΟΑΚΑ με το γκολ του Κρμέντσικ στο τελευταίο λεπτό του ενενηντάλεπτου ο ΠΑΟΚ αγκάλιασε το Κύπελλο, το οποίο και τελικά κατέκτησε με το τελευταίο σφύριγμα του Ολλανδού διαιτητή Μακέλι. Ο Δικέφαλος έκλεισε τη χρονιά με τον πιο ωραίο τρόπο.

Οι πανηγυρισμοί όμως ολοκληρώθηκαν, η επιτυχία είναι δεδομένη, όμως προέχει ο προγραμματισμός για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Metrosport και του Metrosport.gr, προέχει σε όλα τα επίπεδα η ενίσχυση του ρόστερ προκειμένου με σωστές, μεθοδικές κινήσεις να δημιουργηθεί μία ομάδα ικανή να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα. 

Αλλά και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τριών διοργανώσεων. Πατάει γκάζι, επί της ουσίας ο ΠΑΟΚ για τις ανανεώσεις και τις μεταγραφικές ενισχύσεις. Η πρώτη, βασική προτεραιότητα είναι η συζήτηση με τον Ελ Καντουρί, το συμβόλαιο του οποιου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. 

Ο Μαροκινός θέλει να μείνει, όμως θα πρέπει να συμβιβαστεί στα «θέλω» του ΠΑΟΚ, όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα του νέου συμβολαίου. Μάλιστα το ραντεβού αναμένεται να γίνει έως τα τέλη της εβδομάδας. 

Βεβαίως η διαπραγμάτευση δεν θα είναι εύκολη, καθώς ατζέντης του Καντουρί, είναι ο «πολύς» Μίνο Ραϊόλα (όπως είχε αποκαλύψει η «Μ» και το Metrosport.gr). Υπάρχουν όμως οι ανοιχτές υποθέσεις του Κρμέντσικ (ανήκει στην Μπριζ), του Μπάμπα (ανήκει στην Τσέλσι), δυο κομβικών παικτων που ήρθαν τον Ιανουάριο και βοήθησαν πολύ τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι όμως και άλλες υποθέσεις ανοιχτές, όπως του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη έτος, όμως πρόθεση και των δύο πλευρών είναι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Στα ανοιχτά μέτωπα που σίγουρα θα απασχολήσουν την ομάδα, συγκαταλέγονται οι περιπτώσεις των Ινγκασον, Κρέσπο, Βαρέλα, Πασχαλάκη, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν το καλοκαίρι του 2022.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.