ΠΑΟΚ: Πάνω στον Ζίβκοβιτς ο Πασχαλάκης

Γιώργος Ηλιάδης09 Ιανουαρίου 2020

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου ήταν πολύ δύσκολο για όλους. Κυριάρχησε όμως το οικογενειακό κλίμα, η απαίτηση των παικτών και του προπονητή για την επανεκκίνηση, για την οποία έκανε αναφορά ο Δημήτρης Λημνιός στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ.

Αξίζει να αναφέρουμε ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο, που κυριάρχησε στα αποδυτήρια και δείχνει την εικόνα που επικρατεί. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο πρώτος παίκτης που έσπευσε και βρέθηκε δίπλα στον Ζίβκοβιτς, για να του ενισχύσει την ψυχολογία μετά την κακή του εμφάνιση, ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Τον ενθάρρυνε, του ζήτησε να αφήσει στην άκρη ότι συνέβη, να επιμείνει για να μην ανάλογα λάθη στο μέλλον.

Ο Ζίβκοβιτς ευχαρίστησε τον Πασχαλάκη, ενώ δίπλα στον Σέρβο γκολκίπερ βρέθηκαν άμεσα και οι υπόλοιποι παίκτες και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας. Ηταν μία δύσκολη βραδιά για όλους, πολύ περισσότερο για τον Σέρβο γκολκίπερ, όμως η κίνηση αφενός του Πασχαλάκη και αφετέρου των υπολοίπων παικτών δείχνει την άμεση συμπαράσταση και τα αντανακλαστικά που έδειξε όλη η ομάδα, μετά από μία βαριά ήττα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.