ΠΑΟΚ: «Ούρλιαζε» ο Πασχαλάκης στα αποδυτήρια

Γιώργος Καστάνης19 Μαρτίου 2022

Αυτές τις στιγμές, που ζούνε οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να τις ξεχάσουν ποτέ στην ζωή τους. Η πρόκριση επί της Γάνδης με το εμφατικό «διπλό» στο εκπληκτικό και μοντέρνο γήπεδο της Βελγικής ομάδας, μόνο τυχαία δεν ήρθε. Πίστεψαν στην νίκη – πρόκριση οι παίκτες, μετά τις παροτρύνσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Αυτός που έκλεψε την παράσταση, μετά το τέλος του αγώνα, μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας, στην «Γκελάμκο Αρένα» ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ούρλιαζε από χαρά, βρέθηκε στο επίκεντρο των πανηγυρισμών, έδωσε ένα ανεπανάληπτο σόου και «έφτιαξε» για τα καλά τους συμπαίκτες του. Ηταν δικαιολογημένα ο αποδέκτης των πανηγυρικών στιγμών.

Ο Πασχαλάκης αρκετά λεπτά νωρίτερα, όταν ο Γερμανός διαιτητής είχε σφυρίξει την λήξη της αναμέτρησης, είχε γνωρίσει πρωτοφανή αποθέωση από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Είναι ενδεικτικό το γεγονός, πως ο έμπειρος γκολκίπερ, έφυγε τελευταίος από τον αγωνιστικό χώρο με κατεύθυνση στα αποδυτήρια. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στην Γάνδη, από κάθε σημείο της Ευρώπης, τον αποθέωσαν για την προσφορά του στην ομάδα. 

Όχι μόνο στο προχθεσινό παιχνίδι, αλλά την γενικότερη συμβολή του, τα τελευταία χρόνια, στην κατάκτηση τίτλων και διακρίσεων με την ομάδα. Δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν οι τελικές διαπραγματεύσεις για την παραμονή του στην ομάδα, το μόνο βέβαιο και αυτό που εισπράττουμε, είναι πως όλες οι συνθήκες είναι ιδανικές για ένα νέο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.