ΠΑΟΚ: Ομάδα και λαός για «καθαρή» νίκη με Ολυμπιακό - Η πιθανή ενδεκάδα

Metrosport Team21 Απριλίου 2022

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Τούμπα. Εκεί που για τελευταία φορά έβαλε πολύ δύσκολα στην Μαρσέιγ, δημιούργησε ευκαιρίες και έφυγε με ψηλά το κεφάλι από την διοργάνωση. Σήμερα στην Τούμπα που και πάλι θα «βράζει» και είναι αποφασισμένη να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας, ο Δικέφαλος δίνει το πιο κομβικό ματς. Υποδέχεται στις 19:30 (Metropolis 95.5) τον Ολυμπιακό και θέλει μια «καθαρή» νίκη ώστε την προσεχή Τετάρτη στο Γ. Καραϊσκάκης να σφραγίσει το εισιτήριο για τον τελικό και την παρουσία του στο ΟΑΚΑ στις 21 Μαϊου. 

Ο Δικέφαλος αφήνει πίσω τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες και ενωμένος θέλει να αποδείξει στους «ερυθρόλευκους» πως η διαφορά των 11 βαθμών στο Πρωτάθλημα δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας. 

Είναι προφανές πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί καλά διαβασμένος και σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτρέψει στις κακές εμφανίσεις του Ολυμπιακού να τον αποπροσανατολίσουν. Αλλά θέλει μέσα από την εμφάνιση του να τον αναγκάσει να φύγει ηττημένος και γιατί όχι με ένα σκορ που θα κάνει τον ΠΑΟΚ απόλυτο φαβορί για τον δεύτερο αγώνα. Στην προσπάθεια του αυτή ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον εμβληματικό αρχηγό. Ο Βιεϊρίνια θα κάνει την προσπάθεια του ώστε να βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Την περασμένη Κυριακή ο προπονητής του Δικεφάλου άφησε εκτός ποδοσφαιριστές που σήμερα και βασικοί θα είναι αλλά και η παρουσία τους στην ενδεκάδα πολύτιμη. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα υπερασπιστεί την εστία του Δικεφάλου με τον Λευτέρη Λύρατζη στα δεξιά έτοιμο να κερδίσει και άλλες μάχες. Στο κέντρο της άμυνας ο Ινγκασον που δεν αγωνίστηκε βασικός απέναντι στον Αρη θα έχει τον ξεκούραστο Κρέσπο ενώ ο Σίντκλεϊ καλείται να κάνει το τέλειο παιχνίδι στα αριστερά. Σχήμα με Κούρτιτς και Αουγκούστο δοκίμασε ο Λουτσέσκου κρατώντας εκτός ενδεκάδας τον Τσιγγάρα με τον Μπίσεσβαρ σε ρόλο δεκαριού και τον Τσούμπα Ακπομ στην κορυφή. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα είναι στα δεξιά ενώ ο Λέο Ζαμπά καλείται να αποδείξει πως βάζει πάνω απ΄ όλα την ομάδα και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που απλόχερα θα του δώσει ο Λουτσέσκου. Ο ΠΑΟΚ με ένα επιθετικό σχήμα δεν θέλει απλά να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Θέλει εκτός από τα δικά του γκολ να μην επιτρέψει στον Ολυμπιακό να σκοράρει καθώς θυμίζουμε πως στο Κύπελλο μετρούν τα εκτός έδρας γκολ.

Οπως με την Μαρσέιγ!

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν συγκλονιστικός στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ. Υποδειγματική συμπεριφορά και ασφαλές... καμίνι! Το ίδιο ακριβώς πρέπει να κάνει και σήμερα. Πολύ περισσότερο όταν γνωρίζει το παρελθόν του Ολυμπιακού (δεν ξεχνάμε τον θεατρίνο Γκαρθία). Επομένως με τη φωνή και το πάθος του καλείται να σπρώξει την ομάδα προς τον τελικό!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.