ΠΑΟΚ: Οι βετεράνοι τίμησαν τον Παύλο Δερμιτζάκη

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2022

Οι πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, αποδεικνύονται με πράξεις και όχι με λόγια. Η αναγνώριση της προσφοράς, ανιδιοτελούς προσφοράς, ανθρώπων που σέβονται απεριόριστα τον ΠΑΟΚ, έχοντας προσφέρει πολύ σημαντικές υπηρεσίες από διαφορετικά πόστα, δείχνει και το επίπεδο όλων όσων συμμετέχουν ενεργά στα κοινά.

Οι βετεράνοι του Δικεφάλου, τίμησαν ένα δικό τους “παιδί”. Τον Παύλο Δερμιτζάκη. Σημερινό προπονητή του Πανσερραϊκού, που έχει θητεύσει στον ΠΑΟΚ τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής. Ποιος μπορεί να ξεχάσει την ανεπανάληπτη επιτυχία, την ιστορική πρόκριση του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη, επί της Φενέρμπαχτσέ με τον Δερμιτζάκη στον πάγκο της ομάδας. Όλοι την θυμούνται.

Η ουσία είναι πως ο Παύλος τιμήθηκε για την ανιδιοτελή του προσφορά. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όποτε του έχει ζητηθεί, είναι εκεί. Η βράβευσή του, έγινε σε κεντρικό εστιατόριο στην Καλαμαριά. Την πλακέτα στον Δερμιτζάκη έδωσε ο πρόεδρος των βετεράνων Φιλώτας Πέλλιος μαζί με τους Αλεξανδρίδη και Μαλιούφα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.