ΠΑΟΚ: Οι τρεις που δεν έχουν χάσει ούτε ένα παιχνίδι!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου05 Οκτωβρίου 2021

Πολλοί πέρσι τον είχαν «ξεγράψει» και θεωρούσαν ότι είναι, απλώς, θέμα χρόνου να λύσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ. Ο δανεισμός του στον Απόλλωνα Λεμεσού στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν έδειχνε ότι, ουσιαστικά, είναι ξένο σώμα για τον Δικέφαλο. Η πρόσληψη, όμως, του Ραζβάν Λουτσέσκου άλλαξε πλήρως τα δεδομένα και, πλέον, ο Μπίσεσβαρ είναι ένας από τους τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ με το απόλυτο συμμετοχών! 

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, 11 παρουσίες (πέντε στο πρωτάθλημα και έξι στην Ευρώπη), μέχρι στιγμής, μετρούν ο Μπίσεσβαρ (οκτώ ως βασικός), ο Κούρτιτς (οκτώ ως βασικός) και ο Σφιντέρσκι (οι έξι ως βασικός). Ο Σουριναμέζος άσος δεν ξεκίνησε μόνο κόντρα στην Μποέμιανς, στην πρεμιέρα, στον Παναιτωλικό και την Σλόβαν Μπρατισλάβας και μαζί με τον Σλοβένο μέσο και τον Πολωνό επιθετικό σηκώνουν μεγάλο από το βάρος της φετινής προσπάθειας. 

Οι δύο βασικότατοι 

Οι δύο μοναδικοί ποδοσφαιριστές που μετρούν δέκα παρουσίες στο αρχικό σχήμα είναι οι Σβαμπ και Πασχαλάκης. Ο Αυστριακός χαφ έλειψε μόνο από τον αγώνα με την Λίνκολν, στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League, και ο διεθνής γκολκίπερ μόνο από το μόνο από το παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League 1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δέκα έχει και ο Εσίτι, ο οποίος στα χέρια του Λουτσέσκου έχει βρει ρόλο, αλλά μόνο τις τρεις ως βασικός. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει βρει έναν κορμό στον οποίο βασίζεται και, απλώς, κάνει τις απαραίτητες αλλαγές είτε λόγω κόπωσης, είτε λόγω τραυματισμών. Με τον όγκο παιχνιδιών που θα έχει ο Δικέφαλος μετά την διακοπή δεν αποκλείεται να αναλάβουν δράση και άλλοι ποδοσφαιριστές, που ακόμη έχουν λιγοστό χρόνο συμμετοχής, όπως ο Τσιγγάρας, ο Κούτσιας και ο Λύρατζης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.